ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σύμμαχος ο χρόνος για τραυματίες και “καθαρό μυαλό”

Συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του Άρη με την απουσία των διεθνών ενόψει του αγώνα με την Λαμία. Οι κιτρινόμαυροι έχουν σύμμαχο τον χρόνο για να επουλωθούν τα προβλήματα με τους τραυματίες, αλλά και να επιστρέψει το “καθαρό μυαλό” στην ομάδα.

Μετά την πρώτη βαθιά ανάσα με την επανέναρξη των προπονήσεων στον Άρη, όταν ο Άκης Μάντζιος είδε τους τέσσερις από τους πέντε απόντες λόγω τραυματισμού να ακολουθούν μέρος του προγράμματος προπόνησης, όλα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στο παιχνίδι με την Λαμία θα υπάρξουν σημαντικές επιστροφές.

Οι Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπάνιο και Ντάνιελ Μαντσίνι ακολούθησαν και χθες μέρος της προπόνησης, ενισχύοντας την αίσθηση ότι τεθούν σύντομα στην διάθεση του 51χρονου προπονητή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, την στιγμή που υπάρχει το περιθώριο των δώδεκα ημερών, μέχρι το παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, υπάρχει η αναμονή για τον Μπρούνο Γκάμα ο οποίος αν και συνέχισε τις θεραπείες, εκτιμάται ότι προς τα τέλη της εβδομάδας θα είναι σε θέση να μπει στις ομαδικές προπονήσεις.

Παράλληλα, το μεγάλο “στοίχημα” είναι να καταφέρει ο Άρης να ξεπεράσει το “μπλακ άουτ” που προκάλεσε η άσχημη εμφάνιση με τον Απόλλωνα, να “καθαρίσει” το… μυαλό και να μπει δυνατά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 

To Top