Τέλος το κάπνισμα στα γήπεδα! ΠΣΑΚ σε Κικίλια: «Μπράβο Βασίλη, επιτέλους σεβασμός…»

Το κάπνισμα στα γήπεδα απαγορεύεται πλέον, έπειτα από νομοθεσία που θεσπίστηκε προ ημερών, με τον ΠΣΑΚ να συγχαίρει τον Βασίλη Κικίλια, μέσω επιστολής και να τονίζει ότι πλέον υπάρχει σεβασμός προς τον αθλητή.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ικανοποίηση επικρατεί στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας στις Περιφέρειες της χώρας, απαγορεύοντας και επίσημα το κάπνισμα στα γήπεδα.

Ένα δικό μας παιδί, το οποίο τυγχάνει να ασχολείται με την πολιτική και πλέον βρίσκεται στην κυβέρνηση, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αξίζει πολλά συγχαρητήρια, για το νόμο που ουσιαστικά έθεσε σε εφαρμογή και απαγορεύει το κάπνισμα (και) στα γήπεδα.

Αυτός ο νόμος αποτελούσε επιθυμία των καλαθοσφαιριστών διότι πολλές φορές, η κατάσταση στα γήπεδα ήταν αποπνικτική.

Ο Βασίλης έχει ακόμη τη “μυρωδιά” των γηπέδων, γνωρίζει όσο κανεις άλλος πολιτικός τις ανάγκες του καλαθοσφαιριστή και του αθλητή γενικότερα.

Ήδη ο ΠΣΑΚ, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας, τον συνεχάρη και εύχεται αυτός ο νόμος να αποτελέσει την αρχή για την πρόοδο του ελληνικού μπασκετ και του αθλητισμού γενικότερα.

Επιτέλους σεβασμός στον αθλητή, τον άνθρωπο”.

 

To Top