ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τακτική αναμονής για το… μέλλον του Φαμπιάνο

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Φαμπιάνο δείχνει ότι θα έχει αρκετό χρόνο να διανύσει, μια και τόσο ο Άρης, όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή ακολουθούν μια τακτική… αναμονής.

Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως, η παρουσία του Βραζιλιάνου εκπροσώπου του Φαμπιάνο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το γεγονός ότι ο παίκτης λόγω του τραυματισμού του δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο έδωσε την αίσθηση για τη δημιουργία μιας κινητικότητας που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις.

Όμως στην παρούσα φάση, όλα παραμένουν ανοιχτά, με τον Φαμπιάνο να έχει στρέψει την προσοχή του στο πως θα επιστρέψει από τον τραυματισμό για να βοηθήσει τον Άρη στα κρίσιμα παιχνίδια σε πλέι οφ και κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος άλλωστε στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στο PRESSARIS είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι: “Χαρά και ευθύνη να είμαι αρχηγός, το μυαλό μου μόνο στον Άρη, δίνω το 100%”!

Σε ότι το… μέλλον;

Ο Άρης έχει κάνει γνωστό μέχρι πού μπορεί να φτάσει η προσφορά του για την ανανέωση, ενώ την ίδια ώρα  υπάρχει η επιθυμία του Φαμπιάνο να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει μια προσφορά από χώρες που μπορούν να του προσφέρουν ένα “γενναίο” συμβόλαιο, σχεδόν διπλάσιο από αυτό που έχει στον Άρη (450.000 ευρώ), χώρες όπως π.χ. Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι, αλλά και Τουρκία, μια και έχει αγωνιστεί και διατηρεί καλό όνομα.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, θεωρείται στην παρουσία φάση πολύ δύσκολο να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις.

 

To Top