Τανούλας: «Να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να λέμε την αλήθεια!»

Ο υποψήφιος για το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. του Άρη, Θόδωρος Τανούλας, εξέφρασε τις θέσεις του για την υποψηφιότητα του.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Aναλυτικά τα όσα είπε στον “Αrena 89,4”:

Αρχικά, υπογράμμισε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλα τα μέλη που δεν πρόλαβα να ανέβω να μιλήσω από το βήμα. Δεν είναι ανάγκη να λέμε παχιά λόγια. Ίσως είμαστε καλύτερα από πέρυσι. Φέτος είδαμε τον κίνδυνο κοντά μας, γι’ αυτό και πρέπει να τον διώξουμε και να αλλάξουμε νοοτροπία.

Πρέπει να μπούμε σε άλλο δρόμο, να φύγουμε από τις κατηγορίες. Κατηγορεί ο ένας τον άλλον και πάει λέγοντας. Αυτά πρέπει να σταματήσουν για να πάμε μπροστά, γιατί αυτό δε βγάζει πουθενά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτοί που είναι χρόνια παράγοντες πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα ώστε να κοιτάξουμε καλύτερα την επόμενη μέρα. Δε με ενόχλησαν οι ομιλίες του κ. Σκόρδα ή του κ. Αβάνογλου, με πειράζουν και πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με το να φωνάζουν πολλοί από κάτω. Εάν θέλουν να πουν κάτι, ας πάρουν μικρόφωνο. Δε γίνεται ακούγονται άναρχες φωνές, πρέπει να κάτσουμε να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις”.

Για τις θέσεις του και τι θέλει να κάνει εάν εκλεχθεί: «Πρέπει να πετάξουμε από πάνω μας την στάμπα. Όποιος έχει διαφορετική γνώμη δεν είναι εχθρός, είναι αδερφός. Εγώ θέλω να περάσω και να προσδώσω στην ομάδα και στην Λέσχη εάν εκλεχθώ είναι η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Να υπάρχει αμεσότητα, να κοιταζόμαστε στα μάτια και να λέμε μεταξύ μας την αλήθεια.

Μόνο με την αλήθεια θα γίνει η Λέσχη όπως την ονειρευόμασταν από την αρχή της, τη δημιουργία της. Να βγουν οι ταμπέλες. Όποιος θέλει να έρχεται και να ζητάει στοιχεία».

Για το ρόλο της Λέσχης και το αν είναι θετικός στον ερχομό επενδυτών: «Ο ρόλος της Λέσχης είναι ένας και μοναδικός. Ο ελεγκτικός. Να ελέγχει τα οικονομικά της ΠΑΕ. Εγώ θέλω να μεγαλώσει η Λέσχη, να αυξηθούν τα μέλη της, να είναι αυτή ο μεγαλομέτοχος. Εάν έρθει ο επενδυτής, μπορούμε να κάτσουμε να συζητήσουμε, να τον ελέγξουμε, να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητές του. Είναι καλοδεχούμενοι και σαφέστατα θέλουμε επενδυτές στον Άρη. Νομίζω πως μπορούν μια χαρά να συνυπάρξουν επενδυτές και Λέσχη».

Για τις εκλογές της Κ.Μ.Α. αλλά και την ολική επανεκκίνηση του συλλόγου με το τέλος του διαχειριστικού ελέγχου: « Να τηρήσουμε τα καταστατικά της Λέσχης, να γίνου όλα βάσει νόμου και καταστατικών. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Να μην υπάρχουν παρατάξεις, να είμαστε όλοι μαζί. Πρέπει να γίνει ο έλεγχος ώστε να κάνουμε μια επανεκκίνηση. Αυτή τη στιγμή, γίνεται μια μίνι επανεκκίνηση στη Λέσχη, όταν θα υπάρχουν και τα αποτελέσματα του ελέγχου, θα μπορούμε να διώξουμε κάθε τι βρώμικο και να κάνουμε μια ολόκληρη επανεκκίνηση».

Τέλος, το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο του Άρη: «Το μήνυμα μου είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, να είμαστε ενωμένοι! Εγώ προσωπικά κινούμαι και ενεργώ μόνο με βάση το καλό του Άρη».

To Top