Νέα συνεδρίαση της ΚΜΑ, αντικατάσταση Ματθαίου από Τανούλα και συγκρότηση σε σώμα

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη διεκόπη χθες μετά τα μεσάνυχτα και θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα. Ο φορέας έχει, πάντως, νέο πρόεδρο, τον Παναγιώτη Στεφανίδη και αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα για να προχωρήσει στα καυτά θέματα που απασχολούν όλον τον Άρη.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΜΑ, από την πρώτη συνεδρίαση απουσίαζε για λόγους υγείας το μέλος Νικήτας Ματθαίου, «ο οποίος συμμετείχε τηλεφωνικά και έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου».

Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία ανάμεσα στον Παναγιώτη Στεφανίδη και τον Νικήτα Ματθαίου. Ο πρώτος επικράτησε με 4-3 ψήφους.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Λέσχη: «Μετά την εξαγωγή του αποτελέσματος ο κ. Νικήτας Ματθαίου, γνωστοποίησε την παραίτησή του προφορικά. Για το λόγο αυτό, διακόπηκαν οι αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση του ΔΣ παρουσία του πρώτου αναπληρωματικού μέλους κ. Θεόδωρου Τανούλα».

Σήμερα λοιπόν, στις 8μ.μ. έχει οριστεί να συνεχιστεί η συνεδρίαση του συμβουλίου της ΚΜΑ. Σε αυτήν αναμένεται να γίνει η αντικατάσταση του Νικήτα Ματθαίου, μετά και την τυπική κατάθεση της παραίτησής του, από τον πρώτο επιλαχόντα σύμβουλο Θεόδωρο Τανούλα.

Στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί η συγκρότηση σε σώμα του νέου δ.σ. για να πιάσει δουλειά, έχοντας μπροστά του ένα σοβαρό όγκο θεμάτων.

 

 

To Top