Οικονομικός έλεγχος και γενική συνέλευση (σκέψεις για Δευτέρα στο Αλεξάνδρειο) ψηλά «ατζέντα»

Το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν με μια αλλαγή, αφού ο Νικήτας Ματθαίου επέλεξε να μην συνεχίσει, μετά την ψηφοφορία για την προεδρία του φορέα και θα αντικατασταθεί.

Αμέσως μετά τη συγκρότηση του συμβουλίου σε σώμα, υπάρχει μια σειρά από θέματα που θα πρέπει να συζητηθούν και να δρομολογηθούν, ώστε να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη.

Πρώτης γραμμής και προτεραιότητας είναι το θέμα του οικονομικού ελέγχου. Στις προθέσεις όλων των μελών του δ.σ. όπως έχουν δηλώσει χαρακτηριστικά είναι να προχωρήσει ο έλεγχος ώστε μέχρι τις εκλογές της ΠΑΕ ο κόσμος να γνωρίζει τα αποτελέσματά του.

Θα γίνει επαφή με την ΝΕΧΙΑ για να διαπιστωθεί το πού βρίσκεται ο έλεγχος αυτός και να αναζητηθεί μια συγκεκριμένη απάντηση για τον κόσμο του Άρη.

Από κει και πέρα, ανοιχτό είναι και το θέμα της γενικής συνέλευσης που θα έχει σχέση με την ΠΑΕ. Στην τελευταία γ.σ. είχε αποφασιστεί να γίνει στις 18 Μαΐου. Το Βελλίδειο εκείνη τη μέρα δεν είναι διαθέσιμο. Ήδη όλες οι σκέψεις συνηγορούν στο να γίνει το Αλεξάνδρειο εφόσον δεν υπάρχει άλλη εκδήλωση που θα το «αγκαζάρει». Δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η μετάθεση της συνέλευσης την Δευτέρα 20 Μαΐου, αντί για το Σάββατο, ώστε να αυξηθεί η προσέλευση του κόσμου.

Αυτά και άλλα θέματα αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα τη στιγμή που ο κόσμος περιμένει πράξεις σε όλα τα επίπεδα.

To Top