«Ταφόπλακα» για τον Ηρακλή!

Τις τελευταίες ελπίδες του Ηρακλή ν’ αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα έθαψε το Πολιτικό Εφετείο. 
Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του Ηρακλή (ώστε να μην αγωνίζεται ο Αστέρας ή να διακοπεί το πρωτάθλημα) και αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να επιστρέψει στα σαλόνια, τον κράτησε -στην καλύτερη περίπτωση για τον ίδιο- στη Football League 2! 

Την ώρα, λοιπόν, που η απόφαση του Εφετείου δίνει το δικαίωμα στον Αστέρα να ησυχάσει απ’ το ενδεχόμενο υποβιβασμού του, δίνει ταυτόχρονα τη «χαριστική βολή» στον Ηρακλή. 

Κι αυτό διότι ο Ηρακλής (με την εκδίκαση της κύριας αγωγής που προσβάλλει τον υποβιβασμό του λόγω πλαστογραφίας να εκδικάζεται τον Νοέμβρη και την απόφαση να αναμένεται έπειτα σε 3-4 μήνες) είναι αναγκασμένος πλέον να κάνει αγώνα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη Football League 2! 

Εκεί όπου τον έστειλε η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ (λόγω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια), την οποία θα επιδιώξει να προσβάλλει (εφόσον αυτό είναι εφικτό) ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής τουλάχιστον στη Football League. 
Προς το παρόν, πάντως, ο Ηρακλής -όχι μόνο δεν μπορεί να ελπίζει βάσιμα στο ενδεχόμενο να χάσει μια μόνο κατηγορία, αλλά θεωρείται πιθανότερο να βρεθεί στην τελευταία απ’ αυτές. 

Διότι, εφόσον οι κυανόλευκοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής τη Δευτέρα απ’ την ΕΕΑ (κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό), θα αγωνιστούν απ’ την επόμενη σεζόν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

 

Πηγή: sport-fm.gr

To Top