«Περάστε κόσμε» με φθηνό εισιτήριο

Επιτέλους δράση για τον Άρη! Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με την Ξάνθη της 5ης αγωνιστικής ξεκίνησε και από το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα (Κυριακή στις 16:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης). Οι άνθρωποι του Άρη εξέδωσαν φθηνά εισιτήρια για τα πέταλα (10 ευρώ) σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν τον κόσμο της ομάδας, αναγνωρίζοντας από την άλλη τις δύσκολες εποχές…
 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: «Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από τοARIS MOBILE. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πιο συγκεκριμένα:  Για τις θύρες 1, 3 και 4 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2 κοστίζουν 20 ευρώ.  Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) είναι 50 ευρώ.
 

Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ανοικτό από τις 17:30 ως τις 21:00, ενώ θα λειτουργεί από αύριο καθημερινά από τις 9:00 ως τις 21:00. Το Σάββατο τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 9 ως τις 15:00.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html).

To Top