Δεν ήταν έτοιμη ούτε η εφορία, οριστική λύση τη Πέμπτη

Οι νομικοί και οι λογιστές του Θανάση Τζεβελέκη βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην εφορία για άλλη μια φορά για το φλέγον θέμα της ρύθμισης, το οποίο οριστικά θα “κλείσει” την Πέμπτη, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του PRESSARIS.gr. Μάλιστα γι’ αυτόν τον λόγο ενημερώθηκε επισήμως και ο ανακριτής, που περίμενε σήμερα τους κ.κ. Τζεβελέκη και Δαμιανίδη.

Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον κ. Τζεβελέκη πήγαν σήμερα στην εφορία, όμως εισέπραξαν την απάντηση πως ούτε τα στελέχη της ΦΑΕ ήταν έτοιμα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία που απαιτείται. Συνεπώς, όλα τα τελειώσουν την προσεχή Πέμπτη, όταν και θα κατατεθούν 350.000 ευρώ ως προκαταβολή της συνολικής οφειλής και τα υπόλοιπα 1.350.000 θα μπουν σε μηνιαίες δόσεις.

Σε αυτό το σκέλος θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ούτως ώστε οι δόσεις που θα καθοριστούν να είναι τέτοιες που να μπορεί να καλύπτει η ΚΑΕ σε μηνιαία βάση. Υπάρχει ελαστικότητα σε αυτό το κομμάτι και λογικά δεν θα προκύψει πρόβλημα.

Από τη στιγμή που η υπόθεση στην εφορία δεν ολοκληρώθηκε σήμερα, αλλά πάει για την Πέμπτη, οι κ.κ. Τζεβελέκης και Δαμιανίδης ενημέρωσαν τον ανακριτή ότι θα πρέπει να πάρει αναβολή το προκαθορισμένο “ραντεβού” που είχαν και έτσι έγινε. Την Πέμπτη, λοιπόν, θα τελειώσει το θέμα της εφορίας και αυτόματα δεν θα υφίσταται πλέον και παρέμβαση του ανακριτή.

To Top