ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα βλέμματα και στον Ντουκουρέ…

Ο Σέικ Ντουκουρέ έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όντας μέχρι τότε ένας από τους πλέον βασικούς κι αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές του Άρη. Σήμερα δικαιολογημένα τα βλέμματα θα είναι και πάνω του, εφόσον τελικά πάρει… φανέλα και αγωνιστεί στο φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα.

Το πρόβλημα στο γόνατό του είναι χαρακτηριστικό ότι δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε εννιά παιχνίδια, στο διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι του Άρη ο Άλαν Πάρντιου. Ο Ιβοριανός μέσος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το πρόβλημα σε συνεργασία τόσο με το ιατρικό τιμ του Άρη, όσο και ταξιδεύοντας στην Ισπανία, εκεί όπου υποβλήθηκε σε σχετικό τσεκ απ από τον προσωπικό του γιατρό.

Είναι γεγονός ότι συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με την Μακάμπι, τεστάροντας δυνάμεις σ’ ένα παιχνίδι, μετά από τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε εκτενώς στην πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως αποτυπώθηκε:

-Αναφέρατε νωρίτερα τον Ντουκουρέ και μία πιθανή ευκαιρία κόντρα στη Μακάμπι…

“Πιστεύω θα τον δούμε… Κοιτάξτε, έχει ένα γόνατο με πολλά προβλήματα. Δεν θα γίνει καλύτερα. Δεν γίνεται χειρουργικά. Πρέπει να παίζει με πόνο. Τον θαυμάζω για αυτό… Δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι η άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου. Η πλευρά του σωστού επαγγελματία που παίζει απέναντι στον πόνο. Προσπαθώ να τον ενθαρρύνω. Ο πόνος μειώθηκε και τον συνηθίζει”.

– Μπορείτε όμως να τον εμπιστευτείτε για ένα σημαντικό παιχνίδι;

“Το παιχνίδι της Κυριακής θα μας δείξει αρκετά. Χρειάζεται κι άλλες προπονήσεις και κάποια παιχνίδια για να φτάσει σε αυτό το σημείο”

-Μήπως δεν είναι πλέον σε θέση να παίρνει πολλά λεπτά; Πέρυσι έπαιξε αρκετά βέβαια…

“Οταν έβλεπα την ομάδα πριν έρθω, έβλεπα έναν σημαντικό παίκτη… Θα τον διαχειριστώ αναλόγως. Έχω επίσης τον Νταμπό, τον Ετέμπο, τον παίκτη που θα έρθει… Ακόμα και τον Ματέο. Τα πηγαίνει πολύ καλά ως 8άρι. Οπότε μπορώ να είμαι ευέλικτος με τον Ντουκουρέ”.

 

To Top