ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν αποπροσανατολίζουν τον Άρη

Την Κυριακή στον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό ξύπνησαν… μνήμες από το παρελθόν διαιτησιών που αλλοίωσαν αποτελέσματα σε βάρος των κιτρινόμαυρων.

Ο απίθανος Σκοπιανός που έφερε η ΚΕΔ να σφυρίξει στο “Κλ. Βικελίδης” κΚατάφερε να εκνευρίσει τους πάντες με την ανικανότητά του. Ο Άρης φωνάζει για τη δεύτερη κίτρινη στον Γεντβάι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που θα άλλαζε τις ισορροπίες και δεν μπορεί να συμψηφιστεί με 2-3 φάουλ που δεν έδωσε στον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, ακολούθησαν επικοινωνιακά παιχνίδια από την Αθήνα, τόσο για την ένταση στο ημίχρονο του αγώνα με τον εριστικό και… ψηλωμένο Φώτη Ιωαννίδη, να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής, όσο και με τα όσα… διέρρευσαν για δήθεν εύνοια του Άρη!

Η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε αναφερομένη στην… πράσινη προπαγάνδα, στέλνοντας ξεκάθαρα ότι ούτε θα πέσει στην παγίδα της, αλλά κυρίως ότι θα μείνει ανεπηρέαστη. Ο Άρης σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει και δείχνει αποφασισμένος να το κάνει, να μην πέσει στην παγίδα του αποπροσανατολισμού.

To Top