Τα τηλεοπτικά επί τάπητος στο σημερινό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ – Άμεση λύση επιζητά ο Άρης

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, γιατί θα τεθεί προς οριστική λύση το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Είναι θέμα που “καίει” τις 12 από τις 14 ομάδες, μέσα σε αυτές είναι και ο Άρης, που περιμένει χρήματα στα ταμεία του για να μπορέσει να πληρώσει μέρος των υποχρεώσεών του, που συνεχώς “τρέχουν”.

Στο σημερινό συμβούλιο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και εκπρόσωπος της διαφημιστικής εταιρείας Taff, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω σε ότι αφορά τις προθέσεις για την φορολογία του ποσού που θα μοιραστούν οι ομάδες. Όλα δείχνουν ότι τελικώς θα τηρηθεί η αρχική συμφωνία και οι ομάδες θα μοιραστούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ με την φορολόγηση στο μισό του συγκεκριμένου ποσού. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες θα μοιραστούν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν λύνονται εδώ τα προβλήματα. Υπάρχει μεγάλο θέμα στον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστούν τα χρήματα.

Ο Άρης, που θα εκπροσωπηθεί σήμερα από τον πρόεδρό του, Λευτέρη Αρβανίτη, μαζί με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, θέλουν να εισπράξουν περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες εννιά ομάδες που απομένουν και εκεί θα υπάρξει μεγάλη κόντρα, αλλά και σκληρές διαπραγματεύσεις.

Όπως και να έχει, πρέπει σήμερα να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα των τηλεοπτικών και να αρχίσουν να εισπράττονται οι δόσεις, γιατί ο Άρης και οι υπόλοιπες ομάδες ασφυκτιούν οικονομικά.

 

To Top