Ηγέτης και εκτός γηπέδων ο Αγκάνθο: Κάλεσμα κιτρινόμαυρων… γενεθλίων στους συμπαίκτες του!

Ο Νταβίντ Αγάνθο έχει αποδείξει ότι μέσα στο γήπεδο είναι ο ηγέτης του Άρη. Ο Ισπανός φροντίζει να το αποδεικνύει και εκτός αγωνιστικών χώρων ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει άλλη… αύρα στα αποδυτήρια του Άρη.

Το είχε πει, άλλωστε σε αρκετές συνεντεύξεις ότι μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα και σε δύσκολα… αποδυτήρια με μεγάλους παίκτες, έχει αποκτήσει εμπειρίες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να λειτουργήσει και στον Άρη συσπειρωτικά και ενωτικά.

Ο Αγκάνθο, λοιπόν, έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Γεννήθηκε πριν 32 χρόνια, στις 10 Ιανουαρίου 1981 στην Μαδρίτη. Τα φετινά του γενέθλια θέλει να τα περάσει… κιτρινόμαυρα με τους συμπαίκτες του.

Ο πρώτος σκόρερ του Αρη κάλεσε τους συμπαίκτες του, για να τους κεράσει αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης που θα γίνει στο Aris sports café στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Μια κίνηση με σημασία και προεκτάσεις, θέλοντας να βοηθήσει σε ένα πιο χαλαρό κλίμα να βρεθούν όλοι οι παίκτες μαζί, σαν μια γροθιά, ενόψει των καθοριστικών αγώνων που ακολουθούν.

Έτσι, θα έχουν όλοι την ευκαιρία να τα πουν, να χαλαρώσουν και να λειτουργήσουν σαν μια πραγματική οικογένεια. Ο Αγκάνθο “σκοράρει” και εκτός γηπέδων!

To Top