Τζάστιν Γκρέι και Ρούμπεν Μπόικιν στο “μικροσκόπιο” του Αλεξανδρή!

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε επισήμως ότι ενδιαφέρεται για δύο Αμερικανούς που το “letter of clearance” είναι στην ελληνική ομοσπονδία και μπορούν να υπογράψουν στον Άρη. Πρόκειται για τους Τζάστιν Γκρέι και Ρούμπεν Μπόικιν, που αγωνίστηκαν πέρσι στην Καβάλα και τον Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα.

Οι κίτρινοι θα επιδιώξουν να αποκτήσουν Αμερικανούς με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα κι αν δεν τα καταφέρουν θα στραφούν σε λύσεις κολεγιόπαιδων.

Ο Τζάστιν Γκρέι (28, 1,88μ.) είναι ο ένας από τους δύο Αμερικανούς “εντός Ελλάδας” που ενδιαφέρουν. Ο έτερος, Μάρκους Χάτεν, έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Άρη, όμως ψάχνει προτάσεις καλύτερες από αυτή των κίτρινων.

Ο Γκρέι έπαιξε πέρσι σε δύο αγώνες των πλέι οφ με την Καβάλα, αντικαθιστώντας τον τραυματία Μάικ Τέιλορ. Έχει, όμως, εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα ως παίκτης του ΠΑΟΚ την περίοδο 2010-11, έχοντας 11,8 πόντους μέσο όρο.

Ο Ρούμπεν Μπόικιν (26, 2,02μ.) είναι παόυερ φόργουορντ, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και σέντερ και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες στον περσινό Κολοσσό με 10,3 πόντους και 5,7 ριμπαόυντ μέσο όρο στη κανονική διάρκεια.

 

To Top