Τζιτζικώστας για Άρη: “Δεν είμαι υπεράνθρωπος” (video)

Αφού φρόντισε να φωτογραφηθεί στα επίσημα του γηπέδου ομάδας της Θεσσαλονίκης, απλώνοντας έμμεσα δίχτυα για προσέλκυση ψηφοφόρων, ασχολήθηκε και με τον Άρη για να πει ότι το “μεν πνεύμα πρόθυμο, αλλά η σαρξ ασθενής”. Φυσικά, οι ομάδες και ειδικά ο Άρης δεν θέλουν… επιθυμίες, αλλά έμπρακτη στήριξη, ειδικά όταν μπήκαν στο στόχαστρο, μέσα σε αυτό το σάπιο ποδοσφαιρικό σύστημα!

“Αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσουμε την προσπάθεια αλίευσης ψήφων από τις ομάδες” σημειώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στη συνέντευξή που παραχώρησε στο seleo.gr.

“Πρέπει να παλεύουμε για όλες τις ομάδες. Βοήθησα και βοηθώ όλες τις ομάδες. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου. Δεν είμαι υπεράνθρωπος” ανέφερε θέλοντας να απαντήσεις στις… βολές του κόσμου των κιτρίνων ότι δεν βοήθησε την ομάδα.

Φυσικά, ο Άρης δεν ζήτησε βοήθεια. Ζήτησε, όπως προαναφέρουμε έμπρακτη στήριξη όταν βαλλόταν από θεούς και δαίμονες. Οι πόρτες ήταν κλειστές. Ξαφνικά άνοιξε μια χαραμάδα, που περισσότερο μοιάζει με προεκλογική προσπάθεια, παρά ουσιαστικό ενδιαφέρον.

To Top