Τυπική διαδικασία για Ντόρτμουντ

Με «προίκα» το 4-2 στην Αγία Πετρούπολη, η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να σφραγίσει κόντρα στη Ζενίτ το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Η Ντόρτμουντ καλείται απλώς να «τσεκάρει» τη θέση της στην κλήρωση των προημιτελικών του Champions League την προσεχή Παρασκευή μετά τη νίκη της με 4-2 επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Η Ντόρτμουντ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ είναι στο -23 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και εστιάζει πλέον σε Champions League και Κύπελλο. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Μπέντερ και Μπλαστσικόφσκι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρόις.

Η Ζενίτ, που θα έχει στον πάγκο της τον Σεργκέι Σέμακ μετά την απόλυση του Λουτσιάνο Σπαλέτι και πριν αναλάβει επίσημα ο Αντρέ Βίλας Μπόας, βρίσκεται στο -4 από τη Λοκομοτίβ μετά την ήττα της από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-0) το Σάββατο. Εκτός μάχης είναι ο Ριαζάντσεφ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο τραυματίας Αρσάβιν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top