Τζιφόπουλος: “Ο Άρης έχει ‘φτιάξει’ φέτος του Αρειανούς”

O πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε για το χθες και το σήμερα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το ότι βρέθηκε στις δυο τελευταίες “επτάρες” του Άρη, στη μια ως παίκτης, στην άλλη στην κερκίδα:

Ήμουν παρών σε εκείνο το παιχνίδι πριν 40 χρόνια, στο 7-2 με την Καστοριά. Φέτος δεν χάσαμε και κανένα παιχνίδι, οπότε ήμουν και στο 7-2 με την Ξάνθη,

Για την ομάδα εκείνης της χρονιάς:

Είχαμε κάνει και το απόλυτο εκείνη την χρονιά. Ήμασταν μια ομάδα που έτρεχε πολύ ,που σκόραρε, είχε παίκτες απίστευτους, Πάλλας, Μόκαλης, Φοιρός, Μπαλλής, Σεμερτζίδης, ο Θέμης ο Βάγγης. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τυχαία. Σήμερα με το 17/17 πήγαινες 51 πόντους κατευθείαν, τότε ήταν διαφορετικό το σύστημα και πήγαμε στους 34. Μετά άλλαξε το σύστημα, για να γίνει πιο επιθετικό το ποδόσφαιρο.

Για το ότι αδικήθηκε εκείνη η ομάδα, ιδίως με τα όσα έγιναν για να μην πάρει το πρωτάθλημα του 80′:

Δεν έπρεπε να πάμε καν στο μπαράζ. Γίνανε πολλά περίεργα από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Για το 7-2 του Άρη απέναντι στην Ξάνθη:

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπήρχε άγχος και στις δυο μεριές. Και οι δυο ομάδες παίξανε ελεύθερα, αλλά εμείς ήμασταν και πολύ αποτελεσματικοί. Είναι πολύ καλό για τον κόσμο, που έμεινε ευχαριστημένος. Όχι μόνο από το 7-2, αλλά και από το ότι μετά την ταλαιπωρία που περάσαμε ο Άρης είναι και πάλι στην Ευρώπη.

Για την φετινή χρονιά:

Η ομάδα έδωσε προσδοκίες από την πρώτη εμφάνιση με την Λαμία. Υπήρχανε κάποια σκαμπανεβάσματα, γίνανε όμως και καλές κινήσεις τον Δεκέμβριο, και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο αλλά και την διοίκηση. Υπήρχε μια αρμονία, το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο και ο κόσμος ήταν χαρούμενος. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, και αυτό κάποιος το εισπράττει και από φίλους άλλων ομάδων.

Για το ότι βρέθηκε στο Πολύκαστρο, όπου δεξιώθηκε η ομάδα του Άρη στην ταβέρνα του Βαγγέλη Ζιάκου:

Μου έκανε την πρόσκληση, πήγα, και μετά έμαθα ότι θα είναι ομάδα. Ήταν μια ωραία εκδήλωση, μιλήσαμε, αλλά μόνο για ποδόσφαιρο δεν μιλήσαμε. Νιώσαμε την αγάπη των Αρειανών του Πολυκάστρου, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα τους έχει.. φτιάξει τους Αρειανούς. Όχι μόνο του Πολυκάστρου, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Οι Αρειανοί είναι φτιαγμένοι από την ομάδα και παίρνουν χαρά.

Για το τι χρειάζεται ο Άρης ενόψει της νέας χρονιάς:

Μια καλή κλήρωση για τα προκριματικά. Από εκεί και πέρα η διοίκηση με επικεφαλής τον κ.Καρυπίδη ο οποίος ξέρει τι πρέπει να κάνει, το απέδειξε και φέτος.

Περιμένουμε καλές κινήσεις, ενίσχυση της ομάδας και το μέλλον να βρει τον Άρη πιο ψηλά.

Προσθέτουμε στην σκακιέρα τα πούλια που λείπουν. Θέλεις δυο παίκτες σε κάθε θέση.

To Top