ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα είπαν με Διαμαντόπουλο, ανανέωσαν το ραντεβού για την τελική συνάντηση…

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης είχε σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες (θυμηθείτε ΕΔΩ), οι δύο πλευρές θα είχαν σήμερα μία πρώτη συζήτηση για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 30χρονου φορ.

Οι κιτρινόμαυροι εκτιμούν την προσφορά του τόσο στην χρονιά της απόδρασης από την Football League, όσο και φέτος, όταν η ομάδα τον χρειάστηκε στα δύσκολα και αντιμετωπίζουν θετικά το ενδεχόμενο παραμονής του, την ώρα που ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει κρύψει την θέληση του να συνεχίσει.

Στη σημερινή του συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο, έγινε μία πρώτη συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα και θα ακολουθήσει ακόμα μία, που θα είναι και η πλέον καθοριστική καθώς θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις αν και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία και παραμονή του παίκτη στα “κιτρινόμαυρα”.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν και στην πορεία της αποθεραπείας του έμπειρου επιθετικού, η οποία πηγαίνει πολύ καλά και όλα δείχνουν ότι ο “Διάμα” θα επιστρέψει στην δράση το καλοκαίρι πανέτοιμος.

 

To Top