Το έντονο παρασκήνιο στην “νέα” ΕΠΟ και ο Άρης

Έντονο παρασκήνιο με ζυμώσεις και διεργασίες υπήρξε μια ημέρα πριν από το Δ.Σ της ΕΠΟ, το πρώτο επί προεδρίας Σαρρή, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη. Ο Άρης, όπως είναι γνωστό, περιμένει από την νέα τάξη πραγμάτων, να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα του σε ότι αφορά το άρθρο 99.

Όπως έχει σημειώσει στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Χρήστος Γρόλλιος: «Η προσπάθεια για το άρθρο 99 είναι δύσκολη και γίνονται προσεκτικά βήματα. Σε ότι αφορά την ΕΠΟ πιστεύουμε ότι δεν θίγεται το αυτοδιοίκητο, γιατί απλά η ΠΑΕ Άρης ζητάει να πληρώσει αυτά που χρωστάει, αλλά επιδιώκουμε μια κατανόηση και μια διευκόλυνση από τους πιστωτές μας. Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσει η Ομοσπονδία και ελπίζουμε να το κατανοήσει και ο νέος πρόεδρος της ο κ. Σαρρής».

Είναι, ήδη, γνωστό ότι υπάρχει σχετική αίτηση των κίτρινων στην ΕΠΟ, ώστε να αποφανθεί το αρμόδιο όργανο και να αναστείλει κάθε ενέργεια σε βάρος του Άρη…

Την ίδια ώρα, φουντώνει το παρασκήνιο στην Ομοσπονδία.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το soccerplus:

“Μεταξύ των εκλεγμένων μελών του νέου Δ.Σ εκδηλώθηκαν φιλοδοξίες και υπήρξαν διαγκωνισμοί για τις θέσεις του προεδρείου και της ΚΕΔ.

Για την θέση του αναπληρωτή προέδρου φαβορί είναι ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου (ΕΠΣ Εύβοιας) κουμπάρος και δεξί χέρι του Γιώργου Σαρρή. Την θέση αυτή κατείχε ο Γιάννης Οικονομίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσων) που επανεξελέγη και αν δεν τοποθετηθεί στο προεδρείο θα είναι σίγουρα δυσαρεστημένος .

Τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου καταλαμβάνει εξ’ οφίτσιο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης. Για την θέση του Β’ αντιπροέδρου φαβορί είναι ο Νίκος Ανασόπουλος (ΕΠΣ Πειραία)που στο προηγούμενο Δ.Σ ήταν Γ’ αντιπρόεδρος.

Για την θέση του Γ’ αντιπροέδρου γίνεται μάχη στην οποία δεν αποκλείεται να νικήσει ο Άρης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Μεσσηνίας) που στο προηγούμενο Δ.Σ ήταν Β’ Αντιπρόεδρος

Την θέση του ταμία κατά πάσα πιθανότητα χάνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης (ΕΠΣ Ξάνθης) και πηγαίνει σε έναν εκ των Βαγγέλη Τοπολιάτη (ΕΠΣ Βοιωτίας) ή Παναγιώτη Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών).

Ο Δημητρίου διεκδικεί ως αουτσάιντερ και θέση αντιπροέδρου.

Για την θέση του προέδρου της ΚΕΔ ακούγεται έντονα το όνομα τουΓιώργου Βούρβαχη (ΕΠΣ Χανιών) κάτι που ο ίδιος επιθυμεί σφοδρά, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Γιώργος Καραμελίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Η θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ – μέλου του ΔΣ καταργείται και στη θέση αυτή θα μπει ακόμη ένας πρώην διαιτητής. Τέλος, για την τεχνική επιτροπή που ασχολείται με τις Εθνικές ομάδες φαβορί είναι ο Βαγγέλης Μαζάρακης (ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης)”.

To Top