ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το βάρος πέφτει στους δυο στόπερ για τον Άρη

Το αγωνιστικό βάρος στην Άρη πέφτει στους δυο στόπερ Φαμπιάνο, Μπράμπετς μετά τους τραυματισμούς των Βέλεθ και Δεληζήση…

Ο Φραν Βέλεθ τέθηκε νοκ άουτ, η θλάση τρίτου βαθμού θα τον αφήσει μέχρι το τέλος του 2023 εκτός δράσης, έχοντας εγχειριστεί το περασμένο Σάββατο.

Στη συνέχεια, στο οικογενειακό διπλό με την Κ19 τραυματίστηκε ο Γιώργος Δεληζήσης. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστει χόνδρινη βλάβη στο αριστερό γόνατο και θα αποφασιστεί ο τρόπος αποκατάστασης του. Η αποκατάσταση περιλαμβάνει κυρίως ενδυνάμωση της άρθρωσης ενώ η περίοδος αποθεραπείας μπορεί να διαρκέσει παραπάνω από τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Μέσα από αυτό το πρίσμα ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί να βρει τις εναλλακτικές λύσεις μέσα από το υπάρχον ρόστερ. Η πρώτη είναι γνωστή και ακούει στο όνομα του Μόουζες Οντουμπάζιο. Ο Άγγλος ήταν στο πλευρό του Φαμπιάνο για πέντε παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν.

Από την άλλη υπάρχει και η επιλογή του Ρόναλντ Ματαρίτα. Ο Κοσταρικανός έση, είχε δοκιμαστεί και αυτός μάλιστα ως στόπερ την περίοδο που έλειπε ο Μπράμπετς.

Σε κάθε περίπτωση η ανάγκη απόκτησης στόπερ τον Ιανουάριο μοιάζει επιτακτική και ο Άρης θα πρέπει να πορευτεί με… εναλλακτικές λύσεις εκ των έσω για τα στόπερ μέχρι τον Ιανουάριο.

 

To Top