ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το «ευχαριστώ» του Super 3 και νέο κάλεσμα για το φιλικό ζωής: «Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο»

Ο Super 3 ευχαρίστησε όλη την οικογένεια και τα τμήματα του Άρη, καθώς και τον Νίκο Γκάλη, που βοήθησαν για το αυριανό φιλικό ζωής για τον Δημήτρη και απηύθυναν ακόμα ένα κάλεσμα προς όλο τον κόσμο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως αύριο 20/2 και ωρα 18:00 είναι ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον ΑΡΗ και στον Ερμή Λαγκαδά.

Ένας αγώνας όπου όλα τα έσοδα θα πάνε στον ΑΔΕΡΦΟ μας Δημήτρη ώστε να μπορέσει να είναι γρήγορα κοντά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΑΡΗΣ , την ΠΑΕ ΑΡΗΣ , τον ΑΣ ΑΡΗ και όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το φιλικό παιχνίδι και μέσα από αυτό να δείξουμε ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια πραγματική οικογένεια και η λέξη FAMILIA που λέει ο σύνδεσμος εδώ και τόσα χρόνια δεν είναι απλά μια λέξη.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν δείξει την στήριξη τους δημόσια και θα παρευρεθούν στο φιλικό αύριο όπως παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές της ομάδας , επίσης τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ όπου θα είναι αύριο μαζί μας.

Είναι μια μάχη που ο Δημήτρης δεν την δίνει μόνος του αλλά θα του αποδείξουμε ότι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτό και θα βγούμε νικητές.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

To Top