Βραβεύτηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου από τον ΜΑΣ Αετός (photos)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου βραβεύτηκε από το αθλητικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, ΜΑΣ Αετός στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου.

Αναφέρεται σχετικά από τον σύλλογο: «Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της κοπής της πίτας και οι βραβεύσεις του ΜΑΣ Αετός.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Καυτανζογλείου τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό: Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινος ο οποίος ανακοίνωσε και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου. Εργασίες που θα αρχίσουν από την ανάδοχο εταιρεία μετά την λήξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι μεγάλες μορφές του μπάσκετ Χάρης Παπαγεωργίου, Μιχάλης Γιανουζακος και Γιάννης Τσουμης, ο πρόεδρος του εθνικού Καυτανζογλείου σταδίου κ.Απόστολος Μιτιτζης, ο Νίκος Κουτσοθύμιος για την πολυετή προσφορά του στον ΜΑΣ Αετός, η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας για την άνοδο της στην Γ1 κατηγορία, ο αθλητής Αλέξης Μιχάλι για την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων στα 400μ εμπόδια, η προπονήτρια του και ΚΦΑ Παπαδοπούλου Γεωργία και οι αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας που πέτυχαν την είσοδό τους στα ΑΕΙ Γοκτση Ηλιάνα, Μπουζανη Κυριακή, Πανελας Ζαφείρης, Πολυνοπουλος Βασίλης, Σημαιοφοριδου Χαρά, Καιτεζαψιδου Δήμητρα.

Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους».

To Top