ΑΠΟΨΕΙΣ

Το μπάσκετ θα παραμείνει στα τάρταρα όσο αποφασίζουν ΕΟΚ και ΚΕΔ, αλλά…

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, έχει περισσότερες καλές ομάδες σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν σε βάθος δεκαετίας, αλλά η ΕΟΚ και η ΚΕΔ θα επιχειρήσουν να το κρατήσουν στα τάρταρα με διαιιτησίες σαν τη χθεσινή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι ομάδες – και ο Άρης συμπεριλαμβάνεται – είναι άξιες της μοίρας τους, διότι όλο το καλοκαίρι έκαναν το απόλυτο τίποτα για να πιέσουν προς την αλλαγή του καταστατικού ώστε η διαιτησία να περάσει στον ΕΣΑΚΕ και να αποκτήσει επαγγελματική χροιά.

Έκαναν το απόλυτο τίποτα για να αλλάξουν την διεφθαρμένη ηθικά ΚΕΔ που με τις ευλογίες της ΕΟΚ και του Γιώργου Βασιλακόπουλου εξακολουθεί να προκαλεί το κοινό αίσθημα με τον πιο αισχρό τρόπο.

Οι διαιτητές της ελληνικής Α1 – με ελάχιστες εξαιρέσεις – είναι το λιγότερο μέτριοι, δίχως να έχουν αντίληψη του αθλήματος, του αγώνα, χωρίς καμία αίσθηση του που βρίσκονται και ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξής τους.

Τα χθεσινά αίσχη από τους Μάνο, Τσαρούχα και Σταματόπουλο είναι το… ορεκτικό για το τι θα επακολουθήσει. Ο Άρης σφαγιάστηκε χθες, αλλά είναι άξιος της μοίρας του, διότι δεν ακούστηκε καμία μα καμία φωνή κόντρα σε όλον αυτό το συρφετό.

Όπου Άρης μπορεί ο καθένας να βάλει μια οποιαδήποτε άλλη εκτός από αυτές που παραδοσιακά έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον “άρχοντα” και τα “τσιράκια” του. Τους ξέρετε, τους ξέρουν όλοι.

Κανένα απολύτως νόημα δεν θα έχει μια διαμαρτυρία του (κάθε) Άρη σήμερα, διότι πολύ απλά είναι εκτός χρόνου. Όσο οι ομάδες της Α1 είτε φοβούνται να αντιδράσουν, είτε βολεύονται επειδή αν φωνάξουν μια, δυο φορές θα πάρουν σφυρίγματα σε επόμενα παιχνίδια, τόσο θα παραμένει ισχυρός ο “άρχοντας” και τα “τσιράκια” του και το μπάσκετ θα παρακμάζει και θα παρακμάζει…

Είναι ντροπή όσα έγιναν χθες στο Λαύριο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου εξέφρασε ιδανικά με τον “δανεικό” στίχο από το τραγούδι του Χάρι Κλιν όλα όσα είναι τέτοιοι διαιτητές και όμοιοί τους. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να μην ασχοληθεί ο Άρης και οι υπόλοιπες ομάδες που θέλουν “καθαρό παιχνίδι”, αλλά την σωστή χρονική στιγμή και με πλάνο και με επιχειρηματολογία και πυγμή. Προς το παρόν απουσιάζουν αυτά και από τον Άρη και από τις υπόλοιπες ομάδες…

To Top