ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “ΟΚ” για Μάνο και το δίλημμα του Μάντζιου για την κορυφή της επίθεσης στην Λεωφόρο (videos)

Ο Δημήτρης Μάνος, προπονήθηκε κανονικά χθες και όπως ήταν λογικό η εξέλιξη αυτή… ανακούφισε τον Άκη Μάντζιο, ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας επιθετικός, είχε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο, οι ενοχλήσεις δεν ήταν σοβαρές γεγονός που του επιτρέπει να αγωνιστεί την Κυριακή στην Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το συγκεκριμένο -κομβικής σημασίας- ματς, έχοντας δίλημμα για την κορυφή της επίθεσης.

Στα εκτός έδρας ντέρμπι, ο προπονητής του Άρη, συνηθίζει να χρησιμοποιεί τον Μαντσίνι, ο οποίος καταφέρνει τακτικά να κάνει την δουλειά που θέλει ο κόουτς του, σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Μάλιστα, απέναντι στον Παναθηναϊκό πέτυχε και γκολ, το νικητήριο, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας.

Από την άλλη, ο Αργεντινός δεν ήταν καθόλου καλός στο ματς με την ΑΕΚ ως φορ περιοχής, έχοντας όμως το ελαφρυντικό της συνολικής κακής εικόνας της ομάδας του Άρη, όσο αγωνίστηκε, για ένα ημίχρονο στην θέση αυτή. Ως εξτρέμ, λειτούργησε καλύτερα, ενώ πέτυχε και το μοναδικό γκολ των “κιτρινόμαυρων”.

To Top