Το πρωί της Πέμπτης η απόφαση της ποινής του Ντάνι Άλβες

Η ισπανική εισαγγελία θα ανακοινώσει το πρωί της Πέμπτης (22/02) την απόφαση της ποινής του Ντάνι Άλβες για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μίας 23χρονης γυναίκας.

Η μεγάλη ημέρα για τον Ντάνι Άλβες πλησιάζει. Όπως γνωστοποίησαν οι αρχές της Ισπανίας, το πρωί της Πέμπτης (22/02) θα ανακοινωθεί η απόφαση της ποινής του Βραζιλιάνου για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μίας 23χρονης γυναίκας.

Ο Άλβες θα δώσει το παρών στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, με τη διαδικασία να αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00, ώρα Ισπανίας.

Οι εισαγγελείς τόνισαν ότι πρέπει να φυλακιστεί για εννέα χρόνια εάν καταδικαστεί για τον βιασμό μιας γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, στις 30 Δεκεμβρίου 2022. Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι είχε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο επέμεινε ότι ήταν συναινετικό, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι δεν επιτέθηκε στο φερόμενο θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο ο Άλβες όσο και το φερόμενο θύμα θα έχουν το δικαίωμα έφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

To Top