Τρία χρόνια “καμπάνα” στον Σαββίδη (της Ξάνθης) για την επίθεση στο ματς με τον Άρη!

Τρία χρόνια “καμπάνα” στον Σαββίδη (της Ξάνθης) για την επίθεση στο ματς με τον Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης, Θεόδωρος Σαββίδης, τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδων τριών χρόνων στους αγωνιστικούς χώρους για τη συμπεριφορά του μετά το ματς με την Κ15 του Άρη.

Με τρία χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δυο μήνες τιμωρήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Θεόδωρος Σαββίδης.

Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα Ξάνθη – Άρης για το πρωτάθλημα Κ15 που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο και έληξε ισόπαλο 1-1 (στέλνοντας τον Άρη στο φάιναλ φορ) επιτέθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης, τον εξύβρισε ενώ αναφέρθηκε και στην εντοπιότητα του ρέφερι κατηγορώντας τον για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ίδιος την Τετάρτη ζήτησε δημόσια συγνώμη αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή όπως αποδείχθηκε από την απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου της Super League που τον τιμώρησε με τη μέγιστη ποινή.

Από εκεί και πέρα στις υπόλοιπες αποφάσεις του Πειθαρχικού οργάνου ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να πληρώσει μόνο πρόστιμο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ενώ ο Ατρόμητος θα πληρώσει με 4.000 ευρώ το μπουκάλι που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την ΑΕΚ.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Η κάτωθι απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Super League Κ15

Α/ Ξάνθη Κ15, Θ. Σαββίδης (εκπρόσωπος): «Σε συμπλήρωση της πειθαρχικής δίωξης, που ασκήθηκε εναντίον σας με την από 130/19-3-2019 κλήση μας, καλείσθε ενώπιόν μας, την Πέμπτη, 21-3-2019 και ώρα 12:00»: Για τη συμπεριφορά του κ. Θ. Σαββίδη: Επιβάλλει στην ομάδα Ξάνθη Κ15 συνολική χρηματική ποινή ποσού τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές. Επίσης επιβάλλει στον κ. Θ. Σαββίδη συνολική χρηματική ποινή ποσού εννέα χιλιάδων τετρακοσίων (9.400,00) ευρώ, ποινή απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο (2) μήνες και ποινή απαγόρευσης του στο γήπεδο για τρία (3) χρόνια.

To Top