“Σημαντικός ο Κόρχουτ για την Εθνική, καλό που παίζει συνέχεια με τον Άρη”

Ο Ούγγρος δημοσιογράφος της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας της χώρας Nemzeti, Ταμάς Χούμπερτ, μίλησε για τον Μιχάι Κόρχουτ, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ουγγαρίας με την Σλοβακία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον Κόρχουτ στην Εθνική:

Ο Κόρχουτ είναι στην Εθνική Ουγγαρίας και πάλι. Είμαι πολύ χαρούμενος σαν δημοσιογράφος, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου. Τα πήγε πολύ καλά και με την τελευταία του παρουσία στην Εθνική. Τα πάει πολύ καλά και στην Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της Εθνικής Ουγγαρίας.

-Για τον Άρη και ότι ήταν η τέλεια ευκαιρία για αυτόν όπως δήλωσε:

Ήταν καλή επιλογή για αυτόν, καθώς και η ομάδα είναι πολύ καλή. Παρακολουθούμε το Κόρχουτ και τον Άρη και το ελληνικό γιατί είναι πολύ σημαντικό ότι παίζει κάθε εβδομάδα. Μέχρι τώρα οι καλύτεροι παίκτες της Ουγγαρίας δεν έπαιζαν κάθε εβδομάδα.

-Για το ότι ο Άρης είναι ένα βήμα πριν την Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό και για τον Κόρχουτ:

Είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να μας βοηθήσει καθώς έχει ξαναπαίξει στις ευρωπαϊκές οργανώσεις.

-Για το αν έχουν παρακολουθήσει κάποιον αγώνα του Κόρχουτ στον Άρη:

Δεν έχω καταφέρει να δω αλλά ακολουθούμε τα αποτελέσματα και θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη γιατί είναι πολύ σημαντικό και για την Ουγγαρία.

-Για τα παιχνίδια της Ουγγαρίας και τι περιμένουν:

Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά με την Σλοβακία υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι θέλουμε να τα καταφέρει η ομάδα μας και να είναι στο Euro, αλλά αν είμαστε ρεαλιστές δεν είναι ακόμη το φαβορί για να το καταφέρει.

To Top