Τσέλσι: Ο Μπρόγια ανανέωσε με τους Μπλε έως το 2028

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο νεαρός επιθετικός, Αρμάντο Μπρόγια, ο οποίος υπέγραψε νέο εξαετές συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Δεν το… κουνάει από την Τσέλσι ο Αρμάντο Μπρόγια. Ο φέρελπις επιθετικός που τον επόμενο μήνα θα συμπληρώσει τα 21 του χρόνια έκλεισε τα αυτιά του στις προτάσεις που δέχτηκε από άλλες ομάδες και αποφάσισε να δεσμεύει το μέλλον του στην Τσέλσι, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας.

Ο Αλβανός φορ που την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν ως δανεικός με τα χρώματα της Σαουθάμπτον έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εντός της ομάδας, η οποία αποφάσισε να τον κρατήσει στις τάξεις της για τη φετινή σεζόν και να του προσφέρει συμβόλαιο έως το 2028.

Στις δηλώσεις του μετά τις υπογραφές, ο Μπρόγια τόνισε: «Έχω χάσει τα λόγια μου και μόνο που το σκέφτομαι. Είναι ο σύλλογος που ονειρευόμουν να παίξω για όλη μου τη ζωή, ο σύλλογος που υποστηρίζω και ο σύλλογος που αγαπώ. Είμαι εδώ από τότε που ήμουν παιδί, οπότε είναι ένα σουρεαλιστικό συναίσθημα για μένα και την οικογένειά μου».

To Top