Λίβερπουλ: Χωρίς Αρτούρ στο ντέρμπι λόγω άδειας εργασίας

Ο Αρτούρ δεν αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της Λίβερπουλ για το ντέρμπι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» λόγω της διαδικασίας που εκκρεμεί με την έκδοση της άδειας εργασίας.

Ο Αρτούρ έγινε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων» και προέκυψε παντελώς ξαφνικά τις τελευταίες ώρες της διορίας. Μετά το ματς της Τετάρτης με τη Νιούκαστλ και τον τραυματισμό του Τζόρνταν Χέντερσον, ο Κλοπ έψαξε για έναν χαφ και τον βρήκε στο πρόσωπο του 26χρονου ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέρι» παραχώρησαν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και παρά το γεγονός πως φημολογούταν πως δεν είχε εξασφαλιστεί οψιόν αφοράς, ο σύλλογος του Τορίνο ανέφερε πως τοποθετήθηκε κανονικά και φτάνει στα 30 εκατ.ευρώ για το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αρτούρ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του το βράδυ της Πέμπτης και ο χρόνος ήταν αντίπαλος για την έκδοση της άδειας εργασίας, πράγμα που έκανε τον Κλοπ να καταλάβει ότι εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου δεν θα τον έχει διαθέσιμο για το ντέρμπι με την Έβερτον το μεσημέρι του Σαββάτου.

To Top