ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσιρογιάννης: Το ταλέντο του Ερμή που συνεργάζεται με τον Άρη μίλησε στο PRESSARIS

Πρόκειται για έναν από τους πιο φερέλπιδες παίκτες της γενιάς του και χθες είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι στον Άρη, με τον οποίο «τρέχει» μια συνεργασία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο λόγος για τον 19χρονο γκαρντ του Ερμή Λαγκαδά, Κωνσταντίνο Τσιρογιάννη, ο οποίος αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό ανθρωπιάς, δείχνοντας ένα μικρό μέρος του πλούσιου ταλέντου που διαθέτει, σκοράροντας μάλιστα 10 πόντους.

Ο διεθνής, με την Εθνική εφήβων το περασμένο καλοκαίρι, πλέιμεϊκερ αγωνίζεται στον Ερμή ως δανεικός από τον Πιερικό Αρχέλαο, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, που βρίσκεται στην 4η θέση της Β’ Εθνικής, με 14 πόντους κατά μέσο όρο.

Ωστόσο και ο Άρης έχει άμεση σύνδεση μαζί του. Οι «κιτρινόμαυροι» και το τεχνικό τιμ έχουν την εποπτεία του παίκτη, όπως είχε συμφωνηθεί και υπογραφεί το καλοκαίρι και από τις τρεις πλευρές (Πιερικός, Ερμής, Άρης) και φροντίζει για τη βελτίωση και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του παίκτη.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Τσιρογιάννης συλλέγει σημαντικές μπασκετικές εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όντας βασικός τόσο πέρσι στον Πιερικό, όσο και φέτος στον Ερμή. Μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού μίλησε στο PRESSARIS και αναφέρθηκε στο μέλλον του, τη σχέση του με τον Άρη και φυσικά για τα όσα έζησε χθες.

Στο φιλικό του Άρη με τον Ερμή, ο Κώστας Τσιρογιάννης μαρκάρει τον Δημήτρη Φλιώνη

Κώστα, δύο λόγια για το φιλικό που έγινε για την ενίσχυση του φίλου του Άρη, τον Δημήτρη…

«Ήταν μια πολύ ωραία πρωτοβουλία. Ήρθε τόσος κόσμος για να ενισχύσουμε αυτό το παιδί που του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πάνω απ’ όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι και πρέπει να βοηθάμε σε τέτοιες καταστάσεις. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ όμορφη και το ακόμα πιο ωραίο ήταν ότι συνδυάσαμε όλο αυτό με το άθλημα που αγαπάμε».

Πως ένιωσες που αγωνίστηκες στο Παλέ με τον κόσμο στις κερκίδες να είναι ιδιαίτερα ένθερμος;

«Εξαιρετική η εμπειρία να αγωνίζεσαι σε ένα θρυλικό γήπεδο όπως είναι το Παλέ, με τόσο μεγάλες προσωπικότητες να σε παρακολουθούν, όπως ο Νίκος Γκάλης και με μια ομάδα ιστορική όπως ο Άρης. Το συναίσθημα ήταν ότι καλύτερο, ένιωθα τον παλμό από την κερκίδα και ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα».

Δεύτερη σερί χρονιά βασικός στα 19 σου στη Β’ Εθνική. Υπάρχει προσωπική ικανοποίηση;

«Ικανοποίηση δεν μπορεί να υπάρχει γιατί πάντα πρέπει να επιζητάς το καλύτερο. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από όλη την ομάδα, είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση, όμως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και δυνατό».

Προπονείσαι και με τον γυμναστή του Άρη, τον Παναγιώτη τον Ζάλογγο…

«Ναι, κάνω προπονήσεις στο Παλέ με τον Παναγιώτη Ζάλογγο και στην αρχή της χρονιάς έκανα και με τον Δημήτρη Νικολαΐδη. Σε κάποιες από αυτές ήμασταν μαζί με τον Στράτο Βουλγαρόπουλο και τον Κρις Γουάμπα. Πλέον περισσότερο έχω επικεντρωθεί με τον κόουτς Ζάλογγο στο κομμάτι της ενδυνάμωσης με τα βάρη».

Υπάρχει επαφή με τους ανθρώπους του Άρη;

«Είχα περισσότερη επικοινωνία με τον κόουτς Αγγέλου στην αρχή της σεζόν όταν και ήρθα στον Ερμή και υπήρξε αυτή η συμφωνία και με τον Άρη. Εκτός από τις προπονήσεις με τον κόουτς Ζάλογγο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Με τον κόουτς Καστρίτη υπάρχει μια απλή γνωριμία, όχι κάτι παραπάνω».

Βάσει και της συνεργασίας που υπάρχει με τον Άρη, βλέπεις το μέλλον σου εδώ;

«Ελπίζω για το καλύτερο είτε βρεθώ στον Άρη, είτε σε κάποια άλλη ομάδα. Ο Θεός ξέρει, εκείνος θα μας δείξει που θα πάμε. Μακάρι να καταφέρω να παίξω κάποια στιγμή εδώ. Υγεία να έχουμε και φυσικά χρειάζεται πολλή δουλειά».

To Top