Για γέλια το VAR στο Σάλκε-Σίτι: Δεν λειτουργούσαν οι οθόνες στο γήπεδο!

To VAR έχει μπει για τα καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού εφαρμόζεται συστηματικά από τη φάση των «16» σε όλα τα παιχνίδια.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στην αναμέτρηση της Σάλκε με τη Σίτι, χρειάστηκε να λειτουργήσει συμβουλευτικά στο πρώτο γκολ των «πολιτών» για να φανεί αν προηγήθηκε φάουλ σε παίκτη της Σάλκε στο ξεκίνημα της φάσης πριν το γκολ του Αγουέρο, αλλά και πρακτικά στο πρώτο πέναλτι που δόθηκε στους «βασιλικούς μπλε», στο χέρι του Οταμέντι.

Ωστόσο, όπως πολλοί θα αντιληφθήκατε από την τηλεοπτική μετάδοση, ο Ισπανός διαιτητής, Ντελ Θέρο, στο πρώτο πέναλτι που καταλόγισε στη Σάλκε, δεν πήγε στην οθόνη όπως όφειλε για να δει τη φάση και να έχει καθαρή εικόνα, αλλά αποφάσισε μόνο μετά από επικοινωνία με τον διαιτητή VAR.

Ο λόγος, απίστευτος! Δεν λειτουργούσαν τα μόνιτορ στη Veltins Arena, με αποτέλεσμα η UEFA να εκτίθεται ανεπανόρθωτα με το καλημέρα της χρήσης του βίντεο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, το γκολ που πέτυχε με την εύστοχη εκτέλεση του ο Μπενταλέμπ, εκτελέστηκε πέντε λεπτά μετά την παράβαση, εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

To Top