Τσιτσιπάς: «Σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα το Top 10»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται μια νίκη μακριά από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης και έδειξε στη συνέντευξη τύπου μετά τον προημιτελικό στο Ντουμπάι πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία του να τα καταφέρει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Το σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα, το θέλω πολύ, θέλω πολύ να συμβεί», παραδέχτηκε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά τη νίκη επί του Χούμπερτ Χουρκάτς. «Επειδή είμαι τόσο κοντά, θέλω να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα. Εγώ προσωπικά νιώθω ότι έχω το παιχνίδι για να είμαι ήδη εκεί. Ας συμβεί έστω και λίγο αργότερα, αλλά το συντομότερο δυνατόν. Θα είναι καλό και για την αυτοπεποίθησή μου».

Ο Στέφανος μίλησε στη συνέντευξη τύπου και για τη σχεδόν ανέλπιστη ισοφάριση του Χουρκάτς. «Αν το σκεφτόμουν πολύ, μπορεί να μου στοίχιζε το παιχνίδι. Ανασυντάχθηκα, επέστρεψα στο court φρέσκος και είπα στον εαυτό μου ότι είχα μπροστά μου ακόμα δύο ώρες. Αλλά δεν συνέβη».

Όσο για τον ημιτελικό κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς; «Και οι δύο σερβίρουμε καλά. Έχουμε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Υποθέτω ότι εγώ είμαι λίγο πιο επιθετικός, ενώ αυτός είναι πολύ πιο γρήγορος. Θα πρέπει να τα χειριστώ όλα αυτά, να είμαι υπομονετικός, με πάθος και να περιμένω την ευκαιρία μου. Θα πρέπει να σερβίρω καλά. Θα πρέπει να σερβίρω καλά για να κερδίσω, αλλιώς θα μπλέξω».

To Top