ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ξεχωριστό “ευχαριστώ” του Κουέστα στο… Καμποτεχάρ (videos)

Από τον Μάρτιο του 2015 αθλητικό κέντρο στην κωμόπολη της Ανδαλουσίας, Καμποτεχάρ, έχει πάρει το όνομα του Χουλιάν Κουέστα. Ο τερματοφύλακας του Άρη ευχαρίστησε δημόσια χθες τους κατοίκους του τόπου καταγωγής του γιατί κατάφεραν να ανακαινίσουν το αθλητικό κέντρο, με τη συμβολή και του ιδίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Κουέστα την ίδια μέρα που έγινε γνωστό πως θα συνεχίσει στον Άρη έως το 2021 δημοσίευσε δύο βίντεο και μία φωτογραφία από το “ανακαινισμένο” αθλητικό κέντρο του Καμποτεχάρ και έγραψε στο instagram: “Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια που βάλατε ώστε να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή του αθλητικού κέντρο. Το Καμποτεχάρ είναι τυχερό που περιστοιχίζεται από εκπληκτικούς ανθρώπους σαν εσάς, που βάλατε όλοι το δικό σας λιθαράκι. Θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί σήμερα, αλλά ήταν αδύνατο λόγω της δουλειάς, ελπίζω να καταλαβαίνετε. Σας ευχαριστώ όλους”.

Το “Polideportivo Municipal” του Καμποτεχάρ πήρε το όνομα του Χουλιάν Κουέστα το 2015 και ο δήμαρχος του χωριού, Χοσέ Λουίς Φεράν δήλωσε τότε πως “ο Χουλιάν αξίζει αυτό που έγινε σήμερα. Το σκεφτόμασταν πολύ καιρό αυτό, από τότε που υπέγραψε στη Σεβίλλη. Το είχα θέσει στο συμβούλιο και ομόφωνα το αποφασίσαμε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί που πάντα έρχεται το Καμποτεχάρ και είναι κοντά στους συγχωριανούς του”.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πάρθηκε με αφορμή το ντεμπούτο του Κουέστα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την φανέλα την Σεβίλλης. Ήταν ο πρώτος αθλητής από το Καμποτεχάρ που αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Στο μικρό χωριό έξω από τη Γρανάδα στήθηκε μια μεγάλη γιορτή. Ήταν όλοι εκεί, να τιμήσουν το… τέκνο τους, που τους έκανε περήφανους. “Νιώθω περηφάνια, γιατί είναι πολύ σημαντικό ο τόπος που κατάγεσαι να σε τιμάει έτσι. Με αυτόν τον τρόπο προωθείται ο αθλητισμός και υποστηρίζεται η προσπάθεια όλων αυτών που αφοσιώνονται σε επαγγελματικό επίπεδο σε αυτόν. Ευχαριστώ πολύ το δημοτικό συμβούλιο, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στηρίζουν σε όλη μου τη ζωή”, είχε δηλώσει συγκινημένος ο Κουέστα, περιτριγυρισμένος από τα μικρά παιδιά του χωριού του.

To Top