ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικές αποφάσεις από Παντελίδη: Oι “σίγουροι” για το ντέρμπι και τα διλήμματα…

Ολοκληρώνεται σήμερα η αποστολή του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Σάββα Παντελίδη να έχει στο μυαλό του μόνο το πως θα κερδίσει η ομάδα του, το πρώτο φετινό!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι αλλαγές από τον προπονητή του Άρη θα είναι ελάχιστες, ενδεχομένως και μόνο η αναγκαστική λόγω τιμωρίας του Μανώλη Τζανακάκη. Ο Λίντσεϊ Ροζ έχει το σαφές προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας, έναντι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο Γιώργος Δεληζήσης επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας του Άρη στο πλευρό του Φραν Βέλεθ.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Μιχάι Κόρχουτ στα αριστερά, συμπληρώνουν την άμυνα.

Χαβιέ Ματιγια και Μανώλη Σιώπης έχουν το προβάδισμα στη μεσαία γραμμή με τον Μιτζέν Μπάσα να μένει κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο.

Στην επίθεση, υπάρχουν δύο σενάρια. Οι Ματέο Γκαρσία και Ντάνιελ Λάρσον είναι σίγουροι, όπως και ο Νικολά Ντιγκινί. Αν ο Γάλλος αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, τότε θα παίξει βασικός και παλι ο Νίκο Μαρτίνες, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες. Αλλιώς θα παίξει βασικός ο Χαμζά Γιουνές, με τον Γάλλο να πήγαινε στη θέση του “δέκα”.

ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ….

Ο Μανώλης Σιώπης με τον Χαβιέ Ματίγια έκαναν πολύ καλό ματς στην Τούμπα, γι αυτό και υπήρχε ως εναλλακτική από τον Σάββα Παντελίδη να χρησιμοποιήσει και τους τρεις, δηλαδή από την αρχή και τον Μιτζέν Μπάσα! Σε σχηματισμό 4-3-3 κάτι που δεν συνηθίζει είναι η αλήθεια, ο 53χρονος προπονητής.

Το σκέφτηκε και το δοκίμασε, διότι δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να παρουσιαστεί και πάλι με 3-5-2 όπως ανέφερε και ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του, καθώς ήταν το σύστημα που χρησιμοποίησε κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, όπου και απέδωσε τα μέγιστα.

Άρα, η ΑΕΚ θα έρθει με ενισχυμένο κέντρο και εννοείται πως η “μάχη” σε αυτή τη γραμμή ενδεχομένως να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ντέρμπι.

 

 

To Top