Υποτροφία από κολέγιο των ΗΠΑ στη Στεργάκη του Άρη, «μπράβο» από το γυναικείο μπάσκετ

Η Ραφαέλα Στεργάκη δέχθηκε προσφορά από το κολέγιο Σάντα Κλάρα των ΗΠΑ για 100% υποτροφία και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ έστειλε το μήνυμά του!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το κιτρινόμαυρο τμήμα:

«ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΤΕΡΓΑΚΗ

Συνεχίζεται η παράδοση που έχει δημιουργηθεί, των προσφορών υποτροφιών από αμερικάνικα πανεπιστήμια σε αθλήτριες που ανήκουν στο αγωνιστικό δυναμικό του γυναικείου μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Η αθλήτριά μας Ραφαέλα Στεργάκη, αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα αυτών των ικανών αθλητριών.

Η Ραφαέλα ξεκίνησε να εκκολάπτεται μπασκετικά στην ηλικία των έξι ετών στην ομάδα του Ζέφυρου όπου άρχισε αμέσως να ξεχωρίζει για τις μπασκετικές της ικανότητες. Έχοντας πλέον πάρει τα απαραίτητα αθλητικά εφόδια και ισχυρές μπασκετικές βάσεις, συνέχισε να βελτιώνεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία δύο χρόνια, διακρίνοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο γυναικείο μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ, εμπιστεύτηκε την αγωνιστική της βελτίωση στην ομάδα μας.

Το υγιές αθλητικό περιβάλλον και συνθήκες που περιβάλουν την καθημερινότητα της ομάδας, βοηθώντας έτσι τις αθλήτριες να είναι όσον το δυνατόν περισσότερο πνευματικά ήρεμες,

σε συνδυασμό με την επίπονη (αλλά καλά οργανωμένη) προπονητική της προσπάθεια και το συνεχές-οργανωμένο διάβασμά της, είχαν ως αποτέλεσμα την βελτίωση των αγωνιστικών και σχολικών επιδόσεων της Ραφαέλας.

Επιδόσεις που δεν πέρασαν απαρατήρητες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικου και οδήγησαν σε  προσφορά μιας (100%) υποτροφίας από το πανεπιστήμιο της Σάντα Κλάρα (Καλιφόρνια) προς την αθλήτριά μας.

Μπράβο Ραφαέλα. Φοβερή προσπάθεια. Συνέχισε να βελτιώνεσαι.

Να μην ξεχνάς ποτέ ότι  αθλητικά και ακαδημαϊκά…”sky is the limit!!!”

Η Διοικούσα επιτροπή».

To Top