ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαμπιάνο: “Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”

Μετά τον Χερμάν Μπούργος, ήταν η σειρά του Φαμπιάνο για να προχωρήσει σε δηλώσεις πριν το αυριανό παιχνίδι.

PRESSARIS: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαμπιάνο:

Τι διαφορετικό περιμένει να αντιμετωπίσει αύριο σε σύγκριση με την Γκόμελ; “Τα παιχνίδια με την Γκόμελ δεν ήταν εύκολα καθώς η Γκόμελ είχε αγωνιστικό ρυθμό και ήταν ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς μπήκαμε με αποφασιστικότητα. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα ωστόσο παραμένουμε συγκεντρωμένοι και ταξιδέψαμε μόνο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει.”

Υπάρχει η επιθυμητή συνοχή στην ομάδα; “Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά και αρκετοί νέοι παίκτες. Χρειάζεται χρόνος που ωστόσο δεν υπάρχει. Έχουμε δουλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα και τα νέα παιδιά προσαρμόζονται. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και όπως είπε ο προπονητής μας είμαστε εδώ, έτοιμοι για να πάρουμε το τρίποντο.”

Θεωρείς ότι η Μακάμπι έχει κάποιο πλεονέκτημα; “Παίζει στην έδρα της, θα έχει την στήριξη των φιλάθλων της, θα μπει δυνατά. Ωστόσο και εμείς είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη, έχουμε δουλέψει καλά, προερχόμαστε από δύο νίκες και επομένως θα μπούμε δυνατά και θα δώσουμε το 100% για τη νίκη. Οι πιθανότητες είναι 50-50 στη σειρά. Πρέπει να δώσουμε το μάξιμουν, θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες αλλά και η στρατηγική. Είμαστε έτοιμοι για να φανούμε ανταγωνιστικοί και στα δύο επερχόμενα ματς της σειράς.

Για το αν σκέφτονται το δεύτερο ματς στο Χαριλάου. “Φυσικά δεν σκεφτόμαστε το ματς στο Βικελίδης καθώς προέχει το αυριανό ματς. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι πρέπει να πετύχουμε. Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για τη δήλωση του Σάσα, σε ισραηλινό ΜΜΕ αλλά και την άποψη ότι θα έχει δύσκολο έργο η Μακάμπι στη Θεσσαλονίκη. “Το πιο δύσκολο είναι τώρα. Αν σκεφτούμε το επόμενο ματς, είναι λάθος. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Χρειάζεται συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια”.

To Top