Γαλατάσαραϊ: Τα βρήκε σε όλα με την Άρσεναλ για Τορέιρα

Ο μέσος της Άρσεναλ, Λούκας Τορέιρα, πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με τη Γαλατάσαραϊ τις επόμενες 48 ώρες, με την πρώην ομάδα του να λαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ. 

O Λούκας Τορέιρα, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Φιορεντίνα, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά η «Βιόλα», παρά τη θέληση της δεν κατάφερε να πληρώσει τη ρήτρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο κόλπο «μπήκε» η Γαλατάσαραϊ που προσέφερε μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ουρουγουανό, προκειμένου να τον δελεάσει να αγωνιστεί στο Τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος εντάχθηκε στην Άρσεναλ το 2018 με μεταγραφή από τη Σαμπντόρια, έναντι 28.65 εκατ.ευρώ και μαζί της πραγματοποίησε συνολικά 89 εμφανίσεις, σκοράροντας τέσσερα γκολ.

Η μεταγραφή του Φάμπιο Βιέιρα από την Πόρτο, για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, ουσιαστικά ώθησε τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» να «βάλουν» πωλητήριο στον σκληροτράχηλο μέσο.

Πέρυσι σε 31 παιχνίδια με τη φανέλα της Φιορεντίνα στη Serie A, σκόραρε πέντε γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και τέσσερις φορές για το Ιταλικό κύπελλο.

To Top