Ο Φιλομένο ξεμπρόστιασε ΠΑΟΚ και ΕΠΟ: “Δεν δέχθηκα συμβιβασμό, μου χρωστάνε λεφτά!”

Ο Λούσιο Φιλομένο έχει οφειλές από τον ΠΑΟΚ πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2012. Δεν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για κάποιον διακανονισμό και σύμφωνα με δηλώσεις του ο Δικέφαλος δεν θα έπρεπε να πάρει άδεια! Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε την απορία πως δόθηκε αδειοδότηση από την Επιτροπή της ΕΠΟ!

Σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: “Δεν είναι αλήθεια αυτά που έχουν γραφτεί, αυτή τη στιγμή είμαστε στα δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στη FIFA. O ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει, δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να γίνει. Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν για να πληρώσουν λιγότερα, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι ομάδες, αλλά εγώ δεν δέχθηκα τον συμβιβασμό. Μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Το θέμα είναι στη FIFA και περιμένουμε την απόφασή. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, όμως θα περιμένουμε. Η Ομοσπονδία έκανε δεκτή την αίτησή μου και προχωράμε. Εγώ περιμένω να με πληρώσει ο ΠΑΟΚ”.

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει συμφωνήσει σε διακανονισμό: “Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε συμβιβασμός, είναι ένα ψέμα… Κάποιοι εμφάνισαν πως ο ΠΑΟΚ με έχει πληρώσει, αλλά δεν είναι έτσι… Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε άδεια, από τη στιγμή που χρωστά και σε άλλους παίκτες, όχι μόνο σε μένα. Δεν είμαι ο μοναδικός…”.

 

To Top