Φραντζέσκος: “Ο Άρης με καλούς χειριστές της μπάλας, έκανε βήματα προόδου”

Ο προπονητής της ΑΕΛ και πρώην παίκτης μεταξύ άλλων και του Άρη, Κώστας Φραντζέσκος, μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

“Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να βρεθούμε εκεί που αξίζουμε” σημείωσε αρχικά.

Για το τι κρατάει ο ίδιος σήμερα: “Ήθελα να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, κάτι που το καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Όταν κάνεις και αλλαγές, θα πέσει ο ρυθμός Είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, το πρωτάθλημα μας ξεκινάει σε 1,5 μήνα άρα δε ζητάμε πολλά αυτή τη στιγμή.”

Για τις πολλές αλλαγές: “Η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουμε που είναι η θέση της. Θέλω να έχουμε μια κυρίαρχη ανταγωνιστική ομάδα, κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.”

Για την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Σαν άνθρωπος, όπου έχω δουλέψει έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να είμαι ευγνώμων σε όσους με έχουν βοηθήσει.”

Για την εικόνα του Άρη: “Είναι ένα γήπεδο που δεν το πρόλαβα. Ο Άρης έχει δείξει βήματα προόδου, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και κυρίως πολύ καλούς χειριστές της μπάλας.”

To Top