ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εντιαγέ: «Πολύ καλή η πρώτη μου εμπειρία, πιστεύω θα έχουμε μια φανταστική χρονιά»

Ο Μπαντού Εντιαγέ έπαιξε για ένα ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΛ και έδειξε μέρος των ικανοτήτων που έχει, οι οποίες και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν τον Άρη.

Ο Σενεγαλέζος μέσος τόνισε στην κάμερα της Nova: “Μπορεί να μην κερδίσαμε, αλλά ήταν πολύ καλή η πρώτη μου εμπειρία, έχουμε εξαιρετική ομάδα και πιστεύω θα έχουμε μια φανταστική χρονιά”.

Ρωτήθηκε πόσο έτοιμος είναι και απάντησε: “Θα είμαι έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Καθημερινά προσαρμόζομαι, με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου και είμαι βέβαιος ότι θα είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος”.

Για τα νέα αποκτήματα του Άρη, Ιτούρμπε και Καμαρά, σχολίασε: “Πάντα είναι ωραίο να παίρνει η ομάδα καλούς παίκτες, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα αν δεν υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Νομίζω ότι αυτό θα το δείξουμε και θα πάνε όλα καλά”.

Για την σχέση που έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσει με τον κόσμο του Άρη είπε: “Πάντα μου αρέσει να έχω σχέση με τον κόσμο, μου αρέσει να παίζω σε γήπεδο με κόσμο και νομίζω ότι φέτος οι φίλαθλοι του Άρη θα διασκεδάσουν”.

To Top