“Φτάνει με τους καρεκλοκένταυρους και τους Μητσοτάκηδες του Άρη!”

Μητσοτάκηδες και καρεκλοκένταυρους χαρακτήρισε τους Λάμπρο Σκόρδα και Νικήτα Ματθαίου ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τις εξελίξεις στην Κοινωνία Μελών Άρη.

Ο κ. Ζουμπουρίδης μίλησε στον “Αρένα 89,4” και τόνισε αρχικά πως “η παραίτηση του κ. Ματθαίου νομίζω δηλώνει την αγάπη αυτών των ανθρώπων μόνο για την καρέκλα. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να είναι μόνο στην «καρέκλα» των προέδρων του Άρη. Δε ξέρω για θέματα υγείας, αν είχε θέματα υγείας θα είχε δηλώσει από την αρχή κώλυμα ή δε θα δήλωνε υποψηφιότητα απλώς”.

Και συνέχισε, για την “τρομοκρατία” έναντι όλων των υπολοίπων από το “στρατόπεδο Σκόρδα”: “Αυτό είχε γίνει και στη δική μας την διοίκηση, που είχαν έρθει ο κ. Σκόρδας και ο κ. Ματθαίου που ήθελαν τις «καρέκλες» και μας είπαν πως από την ώρα που δεν είναι αυτοί στη διοίκηση, ό,τι κι αν λέμε, αυτοί θα λένε το αντίθετο”.

Για το ότι ήθελε ο Σκόρδας να ελέγξει την κατάσταση πλήρως στον Άρη αλλά και την εμμονή τους στην… “καρέκλα”: “Είναι φως φανάρι ότι ήθελε να ελέγξει την κατάσταση ο Σκόρδας. Φτάνει πια με τους «καρεκλοκένταυρους» και τους… «Μητσοτάκηδες» του Άρη! Και με 17% συμμετοχή στις εκλογές, πάλι δεν μπόρεσαν να πάρουν την καρέκλα. Φτάνει πια η καραμέλα με αυτούς, ο κόσμος δεν τους θέλει.

Ο κ. Ματθαίου θα κατέβει και στις εκλογές της ΟΛΜΕ, και του ΟΣΕ , παντού θα πάει. Και στις εκλογές του Α.Σ. θα πάει. Τελευταία φορά που είχε ανέβει στο βήμα της Λέσχης, αποδοκιμάστηκε. Μόνο «εγώ», «εγώ», «εγώ», έλεγε. Δεν έλεγε τίποτε άλλο!

Τον κ. Σκόρδα δεν τον θέλει κανείς από ότι μαθαίνω. Ούτε οι παράγοντες των ομάδων, ούτε η Σουπερλίγκα, ούτε κανείς. Με πήρε τηλέφωνο μια μητέρα παίκτη από τις ακαδημίες και μου είπε πως η προσωρινή διοίκηση του κ. Σκόρδα του δήλωσε πως θα τον διώξει. Αυτά δεν γίνονταν από αυτούς τους ανθρώπους, όσο υπήρχε ο αείμνηστος κος Γιώρης. Τους είχε ένα χιλιόμετρο μακριά”.

Για την επόμενη μέρα και τα σενάρια ερχομού ενός επενδυτή μέσω του κου Αβάνογλου αλλά και τη “λάσπη” που δέχτηκαν πέρυσι οι ίδιοι όταν ήταν διοίκηση της Κ.Μ.Α.: “Θα δούμε, θα δούμε. Είναι πρώτη φορά που κινούνται όλη με τόση μεγάλη μυστικότητα, αυτό είναι καλό. Δεν ξέρω, όμως, δεν ξέρω. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον Άρη, πάντως. Είναι μεγάλο μαγαζί και ομάδα ο Άρης. Ο κ. Ιβάν μάλλον σε λάθος ομάδα πήγε! Εγώ χαίρομαι που δεν υπάρχει πλέον αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, να δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων εδώ στη Θεσσαλονίκη. Η δικιά μας η διοίκηση δέχτηκε μεγάλο πόλεμο, με πολλή λάσπη, από φερέφωνα του δημοσιογραφικού χώρου. Οι άχρηστοι, οι έτσι, οι αλλιώς».

Για το ενδεχόμενο να μην κατέβει στις εκλογές τελικώς ο Λάμπρος Σκόρδας: “Καλά θα κάνει να μην κατέβει, κανείς δεν τους θέλει. Εδώ έμαθα για τον Γιαννιώτα πως του είπαν ότι θα τον πουλήσουν, ενώ ήταν προσωρινή διοίκηση για έναν μήνα. Δεν ξέρω σίγουρα ότι έγινε αυτό, βάζω ένα «αν», δεν είμαι και σίγουρος. Αλλά, εάν έχει γίνει αυτό, είναι απίθανο! Ό,τι προτάσεις κι αν έκαναν στην Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. , δεν πέρασαν. Ο Άρης είναι ενωμένος, απλώς θα πρέπει να διώξουμε κάποια καρκινώματα και να τελειώνουμε αυτούς”.

To Top