“Η τελευταία ευκαιρία της Λέσχης, δεν θα επιτραπεί καμία ατασθαλία”!

Ο νέος πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη Παναγιώτης Στεφανίδης, μετά την πρώτη τοποθέτηση που έκανε τα ξημερώματα στο PRESSARIS,  μίλησε αναλυτικότερα στο συνδρομητικό κανάλι. 

Συγκεκριμένα, τόνισε:

Οι διεργασίες στην ΚΜΑ ολοκληρώθηκαν. Ο φορέας, έχει, πλέον, νέα διοίκηση. Τα συμπεράσματά σας;

« Καταρχήν, είμαστε όλοι απογοητευμένοι από τη συμμετοχή του κόσμου. Όχι τόσο από το ποσοστό της αποχής που παρουσιάζεται, αλλά από το γεγονός ότι ανοίξαμε τη διαδικασία και παρά ταύτα ο κόσμος δεν ήρθε να ψηφίσει. Παραμείναμε, εκεί, στα 750 άτομα. Ηθελα μεγαλύτερη συμμετοχή, γιατί ο σύλλογος περνά δύσκολες στιγμές. Παράλληλα όμως, καταλαβαίνω και όλους όσους απέχουν, διότι έχουν βαρεθεί τα λόγια. Πρέπει, λοιπόν, να σταματήσουμε τα λόγια και ν΄ αρχίσουμε τις πράξεις. Να δείξουμε πραγματικά ότι είμαστε οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας και να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με μοναδικό γνώμονα το καλό του Αρη. Θα δείτε, ότι εάν ο κόσμος διαπιστώσει πως κάτι καλό γίνεται στην Κοινωνία Μελών, θα έρθει και θα βοηθήσει».

Είναι, όντως, η τελευταία ευκαιρία του φορέα;

« Πιστεύω πως, ναι! Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, έχουμε χάσει πάρα πολλά χρόνια, κινδυνεύοντας, αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα της Λέσχης να φύγει από τα χέρια μας. Θέλω να υπενθυμίσω πως ολ΄ αυτά τα χρόνια, με την ΚΜΑ μεγαλομέτοχο, ο Αρης παρουσίασε τα μεγαλύτερα έσοδά του, αλλά, όπως φάνηκε, δεν εμπιστεύτηκε τα σωστά άτομα για να τα διαχειριστούν. Είναι αδιανόητο να έχουν χαθεί τόσα λεφτά και να μην έχει ελεγχθεί τι γινόταν στην ΠΑΕ Αρης ολ΄ αυτά τα χρόνια. Φτάνουμε να συνειδητοποιούμε πως η ομάδα χρωστά ένα σωρό χρήματα, επειδή υπήρξε μια κακή αγωνιστική χρονιά».

Η προτεραιότητά σας ποια είναι;

« Δυστυχώς ξεκινάμε με πράγματα διαδικαστικου χαρακτήρα, όμως πολύ σημαντικά. Εχουμε να διοργανώσουμε τη γενική συνέλευση του προσεχούς Σαββάτου, να φτιάξουμε ημερήσια διάταξη, σχετικά με το τι θα συζητηθεί, ενόψει των εκλογών της ΠΑΕ, ώστε να μην παρατηρηθούν προβλήματα στη ψηφοφορία, όπως συνέβη στις δικές μας εκλογές. Εχουμε πρόβλημα με την αίθουσα, θα κοιτάξουμε να το λύσουμε, όπως και να λύσουμε το θέμα της επιστολικής ψήφου. Από εκεί και πέρα, όποιος εκλεγεί, να έρθουμε σε επαφή μαζί του, τονίζοντάς του ότι θα ασκήσει διοίκηση στην ΠΑΕ, επειδή η Λέσχη τον έχει ορίσει να κάνει αυτό και ότι θα πρέπει να συνεργαστεί μαζί μας, ελέγχοντάς τον. Διότι το φαινόμενο να χρεώνεται η ομάδα από άτομα που δεν έχουν στην κατοχή τους το μετοχικό πακέτο, δεν πρέπει να επαναληφθεί. Θα σας φέρω το παράδειγμα της διοικούσας επιτροπής του περασμένου καλοκαιριού, όπου μονίμως το λογιστήριο ήταν ανοιχτό στη Λέσχη, γνωρίζοντας τα πάντα από οικονομικής άποψης».

Τις εκλογές της ΠΑΕ, επί της ουσίας, πως τις περιμένετε;

«Καταρχήν να δούμε πόσα υποψήφια σχήματα θα κατέβουν. Ευχής έργον θα είναι να κατέβουν αρκετά, για να έχει ο κόσμος τη δυνατότητα της επιλογής. Εγώ δεν θέλω να εκφράσω θέση για το τι επιθυμώ, καθώς θέλω να αποφασίσει ο κόσμος. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους υποψήφιους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Να τους τονίσω ότι η πόρτα η δική μας θα είναι ανοιχτή, ούτως ώστε να μάθουν ότι θέλουν για την ομάδα και να τους επαναλάβω ότι θα είμαστε απέναντί τους, σε ότι αφορά τον έλεγχο.Θα είμαστε συνεργάτες για τα καλό της ομάδας, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, να χρεώσει την ΠΑΕ. Οποιος έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του, να γνωρίζει πως δεν θα επιτρέψω την παραμικρή ατασθαλία!».

To Top