Χιλή: Δεν κατεβαίνει στο φιλικό με Περού λόγω κατάστασης της χώρας

Οι παίκτες της εθνικής Χιλής αποφάσισαν να μην κατέβουν στο προγραμματισμένο για την Τετάρτη (20/11) φιλικό με την αντίστοιχη του Περού λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η εθνική Χιλής ήταν προγραμματισμένο να παίξει κόντρα στην αντίστοιχη του Περού την Τετάρτη (20/11), αλλά το φιλικό ματς αναβλήθηκε.

Οι διεθνείς παίκτες της ρόχα αποφάσισαν να μην κατέβουν στο ματς λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τους.

“Οι παίκτες που κλήθηκαν αποφάσισαν να μην παίξουν στο φιλικό με το Περού στις 20 Νοεμβρίου στη Λίμα. Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο. Ο Ρεϊνάλδο Ρούεδα άφησε ελεύθερους τους παίκτες, οι οποίοι από αυτή την ώρα μπορούν να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Η απόφαση κοινοποιήθηκε στην αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Περού”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι μεγάλες διαδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά στην πρωτεύουσα, Σαντιάγκο, και τις άλλες πόλεις μετά το κάλεσμα εκατοντάδων κοινωνικών οργανώσεων για να συνεχιστεί η πίεση επί της κυβέρνησης του συντηρητικού προέδρου Σεμπαστιάν Πινιέρα και να επαναληφθεί το αίτημα για άμεσες και βαθιές κοινωνικοοικονομικές μεταρρυθμίσεις.

To Top