Χούμπελ: Κάλυψε πλήρως τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και προανήγγειλε εποχή με Έλληνες διαιτητές!

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ ζήτησε και πήρε τον λόγο στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, ζητώντας από τους Έλληνες παράγοντες να ενωθούν, καλύπτοντας τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και διευκρινίζοντας πως δεν γίνεται να έρχονται διαρκώς ξένοι διαιτητές.

Ο Αυστριακός αξιωματούχος απευθυνόμενος και προς τον Νίκο Τζώρτζογλου επισήμανε ανάμεσα στα άλλα τα εξής: “Κατά τον Βασιλιά Μίνωα επειδή είστε πρόεδρος της Κρήτης, θα σας πω Βασιλιά Νίκο γιατί είπατε εντυπωσιακά πράγματα. Είχα άλλα πράγματα να πω αλλά δεν θα το κάνω.

Να θυμίσω πως πολλά χρόνια πριν είχαμε τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Τότε ο Θεμιστοκλής, ένας πολύ σοφός άνδρας, ήταν που ύψωσε το ανάστημά του σε τεράστιο εχθρό.

Αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου για να υψώσει το ανάστημά του.

Να αντιμετωπίσετε τη βία, τις δυσφημηστικές δηλώσεις, να δείτε τα παιχνίδια που επηρεάζονται (η μεταφράστρια το μετέφερε ως στημένα παιχνίδια αλλά η αναφορά του δεν ήταν έτσι) και να σταματήσετε τη γκρίνια και τους εκβιασμούς.

Να σταματήσετε να έρχεστε εδώ και να μετατρέπετε την Γενική Συνέλευση σε πεδίο αντιπαραθέσεων. Επίσης για το θέμα που θίξατε για το ποσοστό των διαιτητών στις Ενώσεις. Δεν ενημερώνει ο Περέιρα και δεν ενημέρωσε σχετικά. Εμείς ενημερώνουμε. Εμείς το κάναμε ως FIFA / UEFA γιατί δεν επιτρέπεται ως πρακτική αυτό με τα ποσοστά των διαιτητών.

Επίσης δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό με τους ξένους διαιτητές. Δεν γίνεται να συνεχίσει να συμβαίνει. Πρέπει να δώσετε ευκαιρία στους Έλληνες να αγωνιστούν. Πρέπει να ενωθείτε”.

To Top