ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ΚΑΕ Άρης θα απαντήσει στην ΕΟΚ, αλλά πρέπει να δράσει άμεσα

Η ΚΑΕ Άρης παρέλαβε την επιστολή της ΕΟΚ για το θέμα που έχει προκύψει από τη FIBA με τα ban και την απαγόρευση και των “εσωτερικών” μεταγραφών και πλέον καλείται να πάρει θέση και να δράσει.

Βέβαια, γίνεται κατανοητό ότι θα πρέπει να αποσαφηνιστεί πρώτα ποιος θα διοικήσει την ΚΑΕ, για να δράσει στο συγκεκριμένο θέμα, διότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ιδιοκτησιακό και πλέον αντιλαμβάνονται όλοι ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και θα πρέπει… χθες να δοθεί τέλος με την παραχώρηση (ή μη) των μετοχών από τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Στελέχη της νυν διοίκησης και του Ερασιτέχνη, αυτοί που θα “τρέξουν” (και) την επόμενη μέρα εφόσον δεν υπάρχει Γουλιέλμος, είναι βέβαιο ότι θα συσκεφθούν για να δουν πώς θα δράσουν, αν τελικά είναι αυτοί που θα πρέπει να το κάνουν.

Ο Άρης θα απαντήσει στην ΕΟΚ μέσα στο επόμενο 10ήμερο για το πώς θα κινηθεί, αλλά αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, διότι για να επιτευχθούν διακανονισμοί οφειλών υπό πίεση χρόνου μέσα στο καλοκαίρι, σημαίνει άμεση ανάγκη για ρευστό και μείωση του ήδη μειωμένου μπάτζετ…

To Top