ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρυσόγονος: “Ξεκινάμε δράση με τα πάρκινγκ, στο πλευρό του Άρη πάντα ο Σχοινάς”

Ο Ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία δράσης σχετικά με την περιοχή γύρω από το Κλεάνθης Βικελίδης και όχι μόνο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το αν όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγο καιρό πρόκειται να αναλάβει και ο ίδιος δράση για να συμβούν κάποια πράγματα με στόχο το καλό του Άρη:

Υπάρχει δράση, έχουν γίνει ήδη επαφές με ανθρώπους που έχουν ρόλο και λόγο στα δρώμενα της Θεσσαλονίκης, και με δημοτικούς άρχοντες, και με νυν και πρώην βουλευτές.

Ελπίζω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το ανακοινώσουμε μαζί με τα ονόματα.

Θα ζητήσουμε συνάντηση με τους υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, γιατί έχουμε εντοπίσει δημοτικά ακίνητα, που βρίσκονται σε απόσταση κάτω των δέκα λεπτών από το Κλεάνθης Βικελίδης και είναι αναξιοποίητα.

Αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν, να γίνει μια δενδροφύτευση, αλλά και να χρησιμοποιούνται και ως χώροι στάθμευσης αποκλειστικά για τις μέρες και τις ώρες των αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για το αν θα γίνουν και άλλες δράσεις στην συνέχεια:

Αυτή είναι μόνο η αρχή και για άλλες δράσεις, αυτήν την στιγμή πρέπει να πάρουμε δεσμεύσεις από τους υποψηφίους δημάρχους για αυτό το θέμα, δεν γίνεται να έχει γήπεδο 23.000 θέσεων στον αστικό ιστό και να μην έχει μεριμνήσει για πάρκινγκ.

Και δεν μιλάμε για να γίνει άσφαλτος, αλλά ένας χώρος με δενδροφύτευση, όπου θα είναι διαμορφωμένες ενδιάμεσα αρκετές θέσεις στάθμευσης.

Είναι κάτι απλό και αυτονόητο, κάτι που πρέπει να συμβεί, και είναι ευκαιρία τώρα που γίνονται οι δημοτικές εκλογές αλλά και η πολιτεία έχει εξαγγείλει διάφορες παροχές για τις άλλες ομάδες της πόλης.

Πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο για τον Άρη που είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος της πόλης και με τα περισσότερα πρωταθλήματα.

Και όλα τα κτήρια αυτά είναι σε απόσταση που μπορείς να περπατήσεις ακόμη και αν έχεις μαζί σου κάποιο μικρό παιδί.

Για το αν ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι μέλος αυτής της ομάδας:

Βεβαίως, και ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, και ελπίζω να προχωρήσουμε και σε άλλες πρωτοβουλίες που δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμες.

Για το αν μπορεί η συγκεκριμένη ομάδα ακόμη και να φέρει κάποιον επενδυτή στον Άρη:

Συν Αθηνά και χείρα κίνει, όποιος μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο, όποιος μπορεί να παίρνει διαρκείας, να τονωθεί ο σύλλογος με υγιεί έσοδα και το καλύτερο θα ήταν να έρθει και κάποιος με πολλά λεφτά να στηρίξει την ομάδα.

Αλλά και ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει, χωρίς υπερβολικούς ενθουσιασμούς και πρόωρες απογοητεύσεις, έχουμε επιστρέψει μετά από τέσσερα χρόνια “χειμερίας νάρκης”, φέτος πρέπει να τεθούν οι βάσεις.

Για την κριτική που ασκείται στον Θόδωρο Καρυπίδη:

Τον Καρυπίδη δεν τον ξέρω, δεν έχω καμία σχέση μαζί του, αλλά έχει φτιάξει μια ομάδα που έχει το έκτο μπάτζετ στην Ελλάδα.

Και έχει βάλει λεφτά, έχει κάνει Α.Μ.Κ. και υπάρχουν λεφτά που έχουν κατατεθεί.

Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά τα οποία ελπίζαμε στην αρχή της περιόδου, αλλά η ομάδα θα πρέπει να χτίσει, αν έρθει η έξοδος θα είναι θαυμάσιο, όλοι το θέλουμε αλλά το θέμα είναι να υπάρχει σχέδιο.

Αυτά δεν γίνονται από την μια ημέρα στην άλλη, υπάρχουν παραδείγματα άλλων ομάδων που είχαν και Άραβες αλλά δεν έφεραν αποτελέσματα την πρώτη χρονιά.

Για το αν θα μπορούσαν οι εργασίες στο Νέο Ρύσιο να έχουν γίνει με Ευρωπαϊκά κονδύλια παρόλο που είναι υποθηκευμένο:

Δεν νομίζω, δεν στέκει κάτι τέτοιο.

To Top