ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωριανόπουλος (βοηθός Μάντζιου): “Καλύτεροι από την ΑΕΚ σε ρόστερ και ποιότητα”

Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, Γιώργος Χωριανόπουλος, τοποθετήθηκε στην κάμερα της Nova για το ντέρμπι με ΑΕΚ, αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Είχαμε ένα παράγοντα δυσκολίας. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες κληθήκαμε να τις αντιμετωπίσουμε. Η επιβάρυνση ήταν μεγαλύτερη αλλά έχουμε το βάθος και την ποιότητα να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αύριο θα εμφανιστούμε 100% έτοιμοι και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

Για τους τραυματίες: “Θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή τους στη σημερινή προπόνηση”.

Για τον Ιωάννου: “Η ετοιμότητά του είναι δεδομένη σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μαζί μας. Θα εξαρτηθεί από τα τελικά μας πλάνα εάν θα είναι βασικός ή όχι. Είναι όμως έτοιμος για να μας βοηθήσει”.

Για την προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ: “Αναλογικά και δεδομένων των συνθηκών, κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, έχουμε γυρίσει το κουμπί, έχουμε αναλύσει τα πλάνα μας για την ΑΕΚ και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Για την ΑΕΚ: “Σεβόμαστε την ΑΕΚ. Έχει ποιότητα στο ρόστερ και καλό προπονητή. Θεωρώ όμως ότι έχουμε παρουσιάσει καλύτερη εικόνα φέτος”.

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού της ΑΕΚ στα τελευταία ματς: “Εχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Έχει άξιο ρόστερ. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Υπερτερούμε όμως τόσο σε ρόστερ όσο και σε ποιότητα”.

Για την τακτική του Άρη: “Ανεξαρτήτως αντιπάλου είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε την ποιότητα για να εφαρμόζουμε τη δική μας τακτική. Θα χρειαστεί βέβαια να προσαρμοστούμε και σε κάποια ατού της ΑΕΚ.

Για τον φορ που θέλει να αποκτήσει η ομάδα: “Έχουμε δύο επιλογές αλλά όχι κάτι παραπάνω. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που αγωνίζονται στη θέση και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο”.

To Top