ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: “Οι ίδιοι πιέζουμε τους εαυτούς μας, θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ”

Ο Τζίμι Τζέγκο μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναλύοντας τους τομείς που πρέπει να προσέξει και να κάνει την διαφορά η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Το ματς στα Γιάννινα ήταν πολύπλοκο για εμάς, αφήσαμε δύο βαθμούς, αλλά το αφήνουμε πίσω, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Αυτό λέμε στα αποδυτήρια, αυτά τα ματς θέλουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Για το αν είναι έτοιμοι αγωνιστικά, μετά το ματς στα Γιάννινα: “Εχουμε αποθεραπευτεί πλήρως, η ομάδα μας παρέχει όλες τις ανέσεις, δεν έχουμε τέτοια ζητήματα. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι φορτωμένο αυτό το διάστημα, είμαστε επαγγελματίες, έχουμε και τις ανέσεις που πρέπει”.

Για το αν υπάρχει πίεση στο συγκεκριμένο ματς: “Παιχνίδι σαν αυτό πάντα έχει πίεση, οι ίδιοι βάζουμε πίεση στον εαυτό μας. Εχουμε μία πολύ καλή ομάδα, δυνατή και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Ανυπομονούμε γι αυτά τα ματς και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη, ώστε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία”.

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ: “Οπως πάντα ο προπονητής μας στο ξενοδοχείο θα μας αναλύσει τι είναι αυτό που θέλει. Θα γίνει ένα κλειστό ματς αύριο, είμαστε δύο ομάδες που προσέχουμε τις άμυνές μας. Θα έχει δύναμη και ποιότητα μεγάλη στον αγωνιστικό χώρο, θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: “Εχουν ποιοτικούς παίκτες, είναι στο top5 της Ελλάδας. Μπορούν να βγάλουν παίκτες και να μπουν ισάξιοι. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε καλό αγωνιστικό χώρο, στην Λαμία και στα Γιάννινα δεν είχαμε και δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε καλό ματς”.

 

To Top