ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Όλα έτοιμα, περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε τον Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια»

Η υπεύθυνη του Νάουσα Mountain Resort, Ιωάννα Τσαρνούχα μίλησε για την επικείμενη παρουσία του Άρη από την Τετάρτη στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Αύριο περιμένουμε τον Άρη με ημερομηνία αναχώρησης 16 Ιουλίου.

Για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είπε:

Εμείς από πέρυσι που είχαμε φιλοξενήσει πάλι τον Άρη ήμασταν ευχαριστημένοι με όλους με παίκτες, με παράγοντες και με προπονητές. Ήταν όλοι άψογοι.

Φέτος περιμένουμε πάλι με χαρά τον Άρη. Στον χώρο μας έχουμε ένα μεγάλο γήπεδο που η ομάδα δεν χρειάζεται να μετακινείται θα κάνει προπονήσεις μπροστά στο γήπεδο. Έχουμε πισίνα, αποθεραπεία, γυμναστήριο πλήρως οργανωμένο, εστιατόριο φυσικά, πολύ ωραίο λόμπι καφέ για να χαλαρώνουν οι παίκτες. Το καλό είναι ότι δεν έχει μετακινήσεις και είναι ένας καταπράσινος χώρος με έλατα απέναντι, με την κορυφή του Βερμίου δίπλα.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Τον γνωρίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πολύ καλός, θετικός είναι ικανοποιημένος απ’όσο κατάλαβα φυσικά. Μου φάνηκε πολύ συνεργάσιμος άνθρωπος.

Για την διατροφή των παικτών είπε:

Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Έχουμε μιλήσει με τους υπεύθυνους. Το μενού περιλαμβάνει ζυμαρικά, κρέας πρώτο και δεύτερο πιάτο, σούπες, απ’όλα.

Για το αν θα υπάρχουν και άλλες ομάδες για προετοιμασία είπε:

Στις ίδιες ημερομηνίες όχι. Μετά τον Άρη περιμένουμε και άλλες ομάδες, την Κέρκυρα, τον Ύπατο Βοιωτίας και γίνονται συζητήσεις και με άλλες ομάδες. Στην περιοχή γενικά θα έρθει και ο Ηρακλής αλλά όχι σε εμάς.

Για την ονομασία 3-5 πηγάδια είπε:

Γιατί είναι στην κορυφή του Βερμίου, υπάρχουν 3 πηγές και σε ένα άλλο σημείο 5. Αυτές οι πηγές υπάρχουν και το νερό είναι το πιο γευστικό εδώ πέρα.

To Top