ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπόθεση Φλιώνης: Η καρδιά και η λογική είπαν… Άρης

Τα 15 χρόνια που βρίσκεται στον Άρη ο Δημήτρης Φλιώνης διαδραμάτισαν πολύ σπουδαίο ρόλο στην αλλαγή… πλεύσης και στην απόφαση παραμονής του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Δύο ήταν τα κύρια στοιχεία που έπεισαν τον Δημήτρη Φλιώνη να παραμείνει στον Άρη. Στα 15 χρόνια που βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια ο 21χρονος πόιντ γκαρντ δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα, με την… καρδιά και το συναίσθημα να έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα, το είχε τονίσει από το τέλος της περασμένης σεζόν, το ίδιο ήθελαν και οι ιθύνοντες του Άρη και μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή όλα έδειχναν πως θα ανανεώσει. Η προσωρινή ρήξη στις σχέσεις του με τον Άρη, μετά την απόσυρση της πρότασης από την ΚΑΕ μία μέρα αργότερα, δεν έφερε τελικά το «τέλος» της συνεργασίας.  Οι άνθρωποι του Άρη επέμειναν και «άγγιξαν» ψυχικά τον Φλιώνη, ο οποίος πήρε την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Το δεύτερο στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν η λογική και τα όσα είχε συζητήσει η πλευρά του Φλιώνη με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο αγωνιστικός ρόλος του στη νέα ομάδα θα είναι σημαντικός και γνωρίζει πως υπό τις οδηγίες του 55χρονου κόουτς θα έχει τις ευκαιρίες και τον χρόνο που θέλει για να εξελίξει το ταλέντο του.

To Top